≫ 

"Živa sam i zdrava": Za Irenom se tragalo 10 dana, a ujaku se javila tek kad je videla vesti

Zabrinuti čovek je pokušavao da je kontaktira, a 5. aprila je njen nestanak prijavio policiji

  • 14
Irena Stojković Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Irena Stojković (19) iz Niša, koja je nestala pre jedanaest dana, upravo se javila ujaku Saši, nakon što je videla informaciju u medijima.

- Pozvala me je sa skrivenog broja, bila je ljuta što sam prijavio njen nestanak. Kazala mi je: "Živa sam i zdrava, javiću se uskoro i spustila slušalicu" - kazao je Saša za Telegraf.rs.

Policija je potvrdila da je pronašla devetnaestogodišnjakinju čiji je nestanak prijavljen 4. aprila u Nišu. S obzirom na to da je reč o punoletnoj osobi, nema osnova za dalje policijsko postupanje.

Kako saznajemo, pronađena je u okolini Aleksinca, a potvrdila je da je dom svog ujaka sa kojim je živela do 4. aprila, napustila svojevoljno.

Podsećamo, Irenin nestanak ujak je prijavio 5. aprila, a policija je od tada pokušavala da je pronađe.

Saša, koji o devojčici brine od rođenja, jer mu je na brigu poverila njegova sestra koja živi u inostranstvu, rekao je za Telegraf.rs nešto ranije danas da nema nikakvu predstavu o tome gde bi Irena mogla da ode.

- Uobičajeno se ponašala, rekla je da izlazi na kratko kako bi pogledala neke majčice na pijaci. Nije ponela novac, i što mi je najčudnije ni mobilni telefon od kojeg se obično ne odvajaPoslednji put je viđena na Tvrđavskom mostu i od tada joj se gubi svaki trag. Zabrinut sam da joj se nešto nije desilo pa sam se obratio policiji - rekao nam je Saša.

Priznao je da je Irena već odlazila od kuće sa jednim momkom, ali da je siguran da nije ponovo sa njim.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. april 2021 | 11:10

    Ljudi nisu svesni koliko su ustvari srecni sto imaju nekoga da se zabrine za njih. Ova mala balavavica treba izgleda da prodje ko zna kroz sta da ukapiras koliko je suplja

  • ЗБ

    15. april 2021 | 10:52

    Хеј, она љута ?! А није се јавила ујаку 11 дана. Ја то не бих више примио у кућу, па нака иде где хоће и када хоће , да се мрести, али о свом трошку.

  • ANTIROM

    15. april 2021 | 10:54

    BEZOBRAZNA I BAHATA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA