Pacijentu iz Beograda ovaj lek je oružje protiv kovida, ali nema ga mesecima: Sad mu preti bolnica

Elfonis je "respiratorni" fluorohinolon (moksifloksacin) i indikovan je za lečenje pneumonije kod pacijenata sa umerenim i visokim rizikom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Reklamoranje lekova

    16. april 2021 | 05:36

    U ovoj zemlji je reklamiranje lekova zakonom zabranjeno da nebi ljudi odlazili kod doktora i insistirali da im prepise odredjeni lek - vec da moze nesmetano da radi i proceni sta je najbolje za pacijenta. Zanranjeno je i ozdavanje antibiotika bez recepta. Kad zakoni pocnu da se poszuju znacemo da je ova zemlja postala normalna.

  • ja pa ja

    16. april 2021 | 00:10

    Moze li se zavrsiti clanak time sto ce se detaljno navesti kontraindikacije ovog leka? Kazu kod nekih pacijenata ima kontraindikacije, Elfonis nema kod kojih nema.... inace..moze se naci. Nasla sam pre nekoliko dana. Srecno svima u lecenju!!

  • Dejan

    15. april 2021 | 23:27

    Ovako, Astra i Johnson se definitivno zabranjuju u EU i svetu,Kineska samo voda,, ostaje da se vidi sta je sa ruskom, jer malo je cudno da rusija ne cepi toliko mnogo svog naroda,, toliko o tome kako je boca dobra,, Pfizer ima svi da prime 3 a ne 2 boce((zasto ako daje 90% zastite,, pa naravno pare su u pitanju)) , i onda da pune svake godine tako po par puta,,e a da ne zaboravimo razne mutacije /koje su normalne kad se radi o virusu, jer svaki virus mutira, al ono sto je bitno vam ne govore, tj da sto vise virus mutira to je sve slabiji,, sto znaci da pricamo o obicnoj prehladi objavit ce i telegraf al malo kasnije 😉,, a vi jos uvek mislite da se ovde radi o vama a ne o parama i politici?!?! A ono sto je najbolje u svemu je da ce upravo vakcinisani da sire zarazu, a za sve to ce da optuze nevakcinisane, ((kad bi vakcinisani imalo koristili mozak shvatili bi da je to nemoguce jer ako si vakcinisan onda te nevakcinisani ne mogu zaraziti ili boca ne radi 😉)),, zato sto dalje od vskcinisanih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA