• 21

Koka kod Gnjilana snela "neobično jaje": Meštani na njemu vide lik svetitelja

Ovo neobično i nesvakidašnje jaje, koka je snela u porodici Ristić, u selu koje je jedno od najvećih u gnjilanskom kraju

  • 21
Lik svetitelja na jajetu kod Gnjilana

Foto Privatna arhiva

U selu Šilovo kod Gnjilana, kokoška je je snela neobično jaje, a nekima koji su ga videli izgleda kao da se na njemu ocrtava lik svetitelјa.

Ovo neobično i nesvakidašnje jaje, koka je snela u porodici Ristić, u selu koje je jedno od najvećih u gnjilanskom kraju.

Ivica i Nataša Ristić, roditelji su troje dece. Neobično jaje je primetila Nataša i podelila svoje fotografije na društvenim mrežama.

Svi koji su videli ovo neobično jaje smatraju da lik najviše podseća na kneza Lazara, koji je rođen u okolini Gnjilana.

Lik svetitelja na jajetu kod Gnjilana

Foto Privatna arhiva

Ristići smatraju da je ovakvo jaje blagoslov pred predstojeći Vaskrs.

O čitavom događaju Nataša ne želi da priča mnogo. Inače, Gnjilane sa svojom okolinom, poslednjih godina često je prepoznatljivo po neobičnim znacima u prirodi.

Lik svetitelja na jajetu kod Gnjilana

Foto Privatna arhiva

Meštani su više puta sekli hrastove u kojima su ucrtani krstovi, na fotografijama su beležili neobičnu svetlost i ptice, a sve to doživljavaju kao Božije znake u svom trajanju i opstajanju na Kosovu i Metohiji.

(S. T.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DABOME

    Toliko je najvece da ima svega 40 domacinstva i to je celo imanje prodalo a mi smo u Pasjane najmanje sa svega 400 kuće i celokupno imanje je tu.

  • Misa bg

    Meni lici na cubaku iz star wars-a

  • M -M

    Слава Господу Богу.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima