Malog Dušana napao haski: Slošilo mi se kad sam videla "rascvetanu" ruku, nije mogao da pomera prste

Majka dečaka, koji se trenutno nalazi na Odeljenju hirurgije u Opštoj bolnici u Užicu, kaže da joj je teško da gleda sina dok prima infuziju svaki dan

Komentari

 • Vlada pravnik

  Stanujem u ulici Grcica Milenka 4B,na Vracaru u centru Beograda. U zgradi sa 17 spratova zivi preko 500 stanara, i oko 40 pasa?! Sve smrdi, a upravnik kao da ne postoji?! Lokalna samouprava,ne mrda orstom da promeni upravnika, a oni ga i postavil?! Ispred zgrade predhodni castan upravnik, postavio je tri metalna jarbola i na njima SRPSKU NARODNU ZASTAVU. Sve je nova uprava poskidala?! Kome smeta nasa zastava, koju bi postavili?! Tu ujdurmu predvodi neka mupovka sa 10 sprata. N.P.Isla od vrata do vrata pokazujuci,, znacku,, i ucenjujuci stare stanare da potpisu lazni spisak za smenu tog mladog bivseg upravnika dokrora nauka Z. M. I uspela, da postavi svog prijatelja?!

  • Prof Dragan

   @Vlada pravnik

   Tacno je sve navedeno u komentaru!! Samo se pitam, sta radi lokalna samouprava Vracara, i ne menja nepostenog Upravnika. Dve godine taj nesrecni upravnik nece da potpise da se u zgradu uvede OPTICKI kabal mts, iako kosnici redovno placaju Bok 3.Kada ga pitaju zasto, odgovara cekam da mi daju,, apanazu,, jer tako rade i daju novac u jednoj konkurentskoj kompaniji?!

  • Veteran

   @Vlada pravnik

   Kome smeta Narodna Zastava.... Dal je taj koji je uklonio Narodnu Zastavu pri sebi ili već šta ???

 • sb

  Psa odmah ubiti, a vlasnicu na robiju.

 • M

  Mirijevci sislii sa brda i goleti, pa svako u stan dzukelu.Hodnici i liftovi ko stenare. Nemas gde da zgazis, svve usrano.Smeca oko zgrada vise no u Vinci.Jadna deca od kucica ni na igraliste.

 • Перагеније

  Није крив пас, већ како га је власница васпитавала. Сада ће морати да буде успаван - штета.

  • PRC

   @Перагеније

   Nisi ni ti kriva već tvoji roditelji. 😜😜😜

  • Перагеније

   @Перагеније

   За Прц прц: А ти јеси крива - ниси у винкли.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima