≫ 

Malog Dušana napao haski: Slošilo mi se kad sam videla "rascvetanu" ruku, nije mogao da pomera prste

Majka dečaka, koji se trenutno nalazi na Odeljenju hirurgije u Opštoj bolnici u Užicu, kaže da joj je teško da gleda sina dok prima infuziju svaki dan

  • 8
Haski, sibirski haski, pas Ilustracija, Foto: Pixabay.com

Zamislite da uzmete oštar skalpel i da njegovim vrhom duboko zaronite u kožu i vučete gore-dole. Takva je ruka mog sina nakon što ga je izujedao pas. Slošilo mi se kada sam je videla rascvetanu, a kada su doktori došli da mu je previju, nisu mi dozvolili da budem prisutna. Ovako priča Nataša Stjepanović, majka malog Dušana (12), koga je u Požegi u nedelju uveče oko 22 sata napao i ujeo vlasnički pas rase sibirski haski, nanevši mu srednje teške telesne povrede po telu, piše Objektiv.

Isti pas povredio je te noći i tri devojčice, a one su, nakon pregleda lekara u Opštoj bolnici u Užicu, puštene na kućno lečenje.

Majka dečaka, koji se trenutno nalazi na Odeljenju hirurgije u Opštoj bolnici u Užicu, kaže da joj je teško da ga gleda dok prima infuziju svaki dan.

- Sve vreme sam sa njim. Bila sam uplašena danima jer nije mogao da pomera prste. Strahovali smo od tog prvog pokreta nakon ujeda. Međutim, hvala Bogu, videli smo reakciju. On je zasad dobro, pratimo dalja uputstva lekara, nije operisan, ali će narednih dana videti hoće li biti potrebe za zahvatom - objašnjava ona.

Policija je identifikovala vlasnicu psa, koji je u nedelju veče izujedao četvoro dece u tom gradu. Protiv N. J. (37) podneta je prijava za izazivanje opšte opasnosti.

Opasan pas nije na slobodi, a o njegovoj sudbini odlučiće nadležni organi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    28. april 2021 | 10:52

    Mirijevci sislii sa brda i goleti, pa svako u stan dzukelu.Hodnici i liftovi ko stenare. Nemas gde da zgazis, svve usrano.Smeca oko zgrada vise no u Vinci.Jadna deca od kucica ni na igraliste.

  • sb

    28. april 2021 | 11:02

    Psa odmah ubiti, a vlasnicu na robiju.

  • Перагеније

    28. april 2021 | 10:30

    Није крив пас, већ како га је власница васпитавала. Сада ће морати да буде успаван - штета.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA