≫ 

Vakcinacija tokom vikenda moguća samo na poziv: Od ponedeljka ponovo bez zakazivanja

Građanima koji treba da se vakcinišu, ali i revakcinišu stići se SMS obaveštenje od eUprave o zakazanom terminu

  • 0
SAJAM VAKCINACIJA ASTRA ZENEKA Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Imunizacija građana je danas i naredna dva dana moguća samo na poziv, a od ponedeljka će ponovo moći da se vakcinišu bez zakazivanja.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, zamolila je građane da tokom prvomajskih i uskršnjih praznika prate obaveštenja i SMS poruke za vakcinaciju i revakcinaciju koje dobijaju od eUprave, jer različiti punktovi imaju različito radno vreme tokom prazničnih dana, piše RTS.

Građanima koji treba da se vakcinišu, ali i revakcinišu stići se SMS obaveštenje od eUprave o zakazanom terminu.

Građanima je preporučeno da prate obaveštenja i SMS poruke e-Uprave i da poštuju termine za prijem vakcine, jer će različiti punktovi imati drugačije radno vreme.

- Ukoliko građani iz objektivnih razloga ne mogu da dođu u zakazanom terminu, bez obzira na propušten termin biće im omogućena vakcinacija ili revakcinacija bez zakazivanja. Apelujemo da se ova mogućnost ne zloupotrebljava i da se unapred zakazani termini poštuju - navodi se u saopštenju.

Vakcinacija bez zakazanog termina ponovo će d bude moguća od ponedeljka, 3. maja, navela je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Video: Tiodorović o povlasticama za vakcinisane i uvođenju zelenih kartona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA