NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 9. maj 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Komentari

 • K

  Kad ce jednom neko imati smelosti da propaloj komunisticko- titoistickoj istoriji pogleda u oci i nabroji mesta i priblizan broj zrta va u Srbiji od ustasa, bugara, madjaraa ѕsiptara.Niko i niad, jer u institutima i na vlasti je mnogo vise nesrba nego srba.

 • Bruka

  O srpskim zrtvama nije smelo da se zucne, a broj ni da se spomene, cak ni danas ni u jednom udzbeniku istorije.Uvek je smanjivan, cakk i mesta:Jasenovac, Gradiska, Omarska, Gospic, Velebitske. jame, deca sa Kozare,Sremski front, klanac iznad Jesenica,spaljivanja u Liki, Baniji Kordunu, Baranji, Slavoniji, Krajini,Zaledju, Dalmaciji, Medjumurju, Prekomurju po pravoslanim crkvama, masovna streljanja na Banjici, sajmistu. procetnickih porodica, uglednih domacina -1944. pooubijani za noc, oficiri koji su rekli da 1948, Goli otok, Sveti grgur....

 • Bhm

  Ustaške laži o smanjenju broja srpskih žrtava daje rezultate.Dobro je poznato da je ubijeni najmanje 900.000 Srba i oko 1,2 milona ljudi ukupno.4 godine 24 casovnog pokolja ustaša....pakao..Sada smo sami naveli 500.000 Srba i ukupno 700.000 zrtava?Za 10,20 godina biće 50.000 a za 50 godina biće da se to nije ni dogodillo...opet mi i naša inteligencija....

 • Čiča

  To neko želi da nas zavadi sa svetom. Jednom smo takve neodmerenu retoriku deeeeebeeelo platili. Ono, ako tonem ja neka potone sve.

 • NS

  Citam kako G7 resava Balkansko pitanje granica. Ja im porucujem da se klone Balkana jer ako naprave guzvu na Balkanu, neka budu sigurni da ce i njihove granice pucati. Kazu i da je Nemacka najvise ucestvovala u razbijanju Jugoslavije. Mi to znamo, samo su oni zaboravili 45', a ako se ona ponovi, ako dirnu Balkan, gorece i oni do temelja.

 • nikolas

  NEMACKA JE KRIVA ZA KRVAVO KOMADANJE JUGOSLAVIJE UZ PODRSKU VATIKANA I MATERIJALNU PODRSKU PLANERA SVIH RATOVA U POSLEDNJA 3 VEKA!!! KARADZICI SU KAO VELIKA SRPSKA PORODICA PROGONJENI I UNISTAVANI VEC VISE OD 6 VEKOVA I NJIHOVIH VEZA SA CARSKOM RUSIJOM I CRKVOM !!!

  • NW

   @nikolas

   Nekoliko vekova smo na istoj strani sa Rusima i zato nam tako dobro ide,uvek smo uz slabije a sami ne umemo.

  • nikolas

   @nikolas

   POSTOJI JEDNA ZABORAVLJENA-ZABRANJENA ISTORIJA LUZICKIH SRBA I TREBA PROCITATI NESTO O LUZCKOM BOJU 806 GODINE KOJI SMO IZGUBILI DABI MI SRBI DUBLJE RAZUMELI ODNOS NEMACA PREMA SRBIMA!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima