One su tu i za pacijente, ali i za lekare: I ovaj 12. maj su dočekale bez svog Zakona

* Medicinske sestre ostvaruju više od 69 odsto zdravstvenih usluga * Ne zna se tačan broj koliko ih je preminulo od posledica korona virusa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mama
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nina

    12. maj 2021 | 22:58

    Kao i svuda uvek imate dobre i lose ljude. Mogu da navedem svoj primer, nakon zavrsene visoke medicinske skole, svoj staz sam odradila na VMC. Uvek sam ljbazna,nasmejana,persiram pacijentima,nikada nisam pogresila prilikom popunjavanja recepta, i odnosenja kartona pravilnim redosledom. Desilo se da je doktorka resila da prozove prekoreda svoju komsinicu,i gospodja koja je trebala da bude sledeca ali nije zbog te komsinice dolazi kod mene,dere se na mene da ja nisam predala njenu knjziicu,da sam neradnik itd... Govorim gospodji da je doslo do zabune i da je doktorka resila da prozove nekog drugog i ukoliko joj to ne odgovara, da moze da se zali licno doktorki ili sluzbi koja je zaduzena za to,da je moja "moc" limitirana, i da ne mogu nazalost da pomognem. Zena se toliko derala na mene, da sam je uvela u ordinaciju,rekla doktorki sta je u pitanju, i ta ista koja se derala na mene, je utihnula i rekla da izmisljam da se ona nije zalila... Da bi mi po izlasku rekla da ipak lekar leci i da njemu ne sme da se zameri... Pa se zato istresa na meni.KRetenizam. Shvatite da ponekad imamo naredjenja od doktora koja moramo da postujemo,jer nam sleduje otkaz,a kada zelimo da pomognemo mi ispadnemo krive. Moja mama inace vec 15 godina ne moze da se zaposli u zdravstvu a ja pet... Evo ne znam,nisam vise pametna...

  • 5544

    12. maj 2021 | 20:01

    Srecan dan sesrtrinstva,svi vi koji pljujete, u njihove papuce i mantile,probajte taj lebac pa komentarisite,do tada 🤫🤫🤫

  • Mama

    12. maj 2021 | 19:42

    Majka sam jedne medicinske sestre i čestitam ovaj dan,ne samo njoj,nego i svim ostalim sestrama,tehničarima,babicama. Pružimo im podršku za bolje uslove rada,daljeg školovanja i usavršavanja,specijalizacija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA