≫ 

Kakva prosidba u Užicu! Flo se zaljubio u Mariju 3 dana pred njen povratak u Srbiju. Održali su vezu

Ceo grad mogao je da vidi koliko je velika ljubav Francuza Floa prema Užičanki Mariji

  • 62
Flo i Marija

Foto: Flo Dupont-Joshua

Na tvrđavi u Užicu pre nekoliko dana zavijorio se ljubavni barjak: "Will you Marry Me?"

Ceo grad mogao je da vidi koliko je velika ljubav Francuza Floa prema Užičanki Mariji.

Ovaj momak došao je iz daleke zemlje kako bi svoju izabranici postavio sudbonosno pitanje. I to tako da baš svi vide.

Mariji, koja je već neko vreme u vezi sa Floom, srce mora da je zaigralo.

- Marija i ja upoznali smo se u Šamoniju u Francuskoj, pre tri godine. Ja sam tamo godinama živeo, a Marija je došla tamo da svira pijano i peva u najboljem gradskom hotelu. Mi smo se upoznali, ali ona je za 3 dana morala da se vrati u Beograd, pa me je pozvala da je posetim - kazao nam je Flo.

- Došao sam na nedelju dana u Beograd i dopao mi se grad. Nakon toga mi smo bili u vezi "na daljinu", pa je ona dolazila da me viđa u Francuskoj, a ja nju u Srbiji.

Kako kaže, oduševljen je Srbijom, našom hranom i naravno, devojkom.

- Putovali smo po raznim mestima, kao što su Novi Sad, Tara i, naravno, Užice. Vaši ljudi su prijateljski nastrojeni i svi se trude da budu što bolji domaćini. Hrana vam je izvrsna, a priroda spektakularna.

Video: Angela Mutua Ćirić je srpska snajka a njeno izvođenje pesme Veseli se srpski rode zvuči ovako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna nemoralna zena

    15. maj 2021 | 17:13

    Da li je iko procitao tekst? Devojka ga upoznala kada je otisla u Francusku da svira klavir. Ja ne verujem da jedna pijanistkinja ima tako plitka shvatanja kao komentatori ovde. Sve momčići neozenjeni u 35 godina, sede po kladzama po cele dane, svi bi neku finu, kulturnu, postenu, i kad jedna takva ( a takve su retkost) pobegne za nekog Francuza, Alzirca, Engleza... onda drame momčići i isfrustrirane singl " devojke " u 30 i nekoj... ako je njoj dobar, meni vala 10 puta bolji. Sto ne komentarisete toliko kada nasi zene Albanke? Napraviste od coveka da je grdan ne znam kolko, a on nista... nit je lep, nit je ruzan ... nego boli sto pijanistkinja nadje nekog tamo Francuza. Pa sta rade ti Uzicani? Sto pustise takvu devojku? Jure Ane Korac i tako te... eto sta rade. Svasta sa narodom... uvoze Albanke godinama unazad i nista, svi cute... sve to kao normalno... a kad se jedna devojka drzne da se zaljubi u nekog Francuza, to odma udri po njoj, to zbog para, zbog ovoga, onoga... I trebaju vama Albanke, kad svoje ne umete da cenite...

  • Miki

    15. maj 2021 | 15:15

    Zato medj Srbima vlada bela kuga. Prvo su begale iz sela u grad, pa iz grada preko, a kad vide stranca kao da su videle vanzemaljca. Zalosno kako se ponasaju, samo trce za parama.

  • Užičanka

    15. maj 2021 | 17:32

    Mariju poznajem lično, devojka za 10! Prijatna, prirodna, obrazovana, pretalentovana, uspešna u onom što radi. Dečka sam upoznala skoro, normalan i prizeman momak. A Užice je puno kvazi frajera i mangupa koji imaju sve osim m.da za normalne devojke. Tako da, ne pišite gluposti u komentarima i ne osuđujte bez osnova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA