≫ 

Oglasila se kompanija "Bershka" nakon drame koja traje danima: Kamere snimaju blagajnu, a ne kabinu

- Takođe, imajte na umu da su, po najstrožijim procedurama i zakonima snimci naših video sistema dostupni nadležnim organima - naveli su u odgovoru na pitanja Telegrafa

  • 13
Bershka, Berška, sigurnosna kamera Foto: Shutterstock

Slučaj navodnog snimanja bivše voditeljke Katarine Kolozeus sigurnosnom kamerom, dok se presvlačila u kabini butika "Bershka" u Tržnom centru "Ušće" zaintrigirao je domaću javnost i pokrenuo brojne polemike.

S tim u vezi, kontaktirali smo ovu kompaniju, koja je nakon nekoliko dana, odgovorila tvrdeći da sigurnosne kamere postavljenje na plafonu iznad kabina zapravo snimaju blagajnu.

- U našoj kompaniji Bershka radimo na zaštiti zdravlja i sigurnosti naših kupaca i zaposlenih. U tom smislu želimo da naglasimo da kompanija Bershka uopšte i ni pod kojim uslovima ne snima klijente u kabinama za probu. Kamera za koju pitate snima isključivo područje blagajne i to je jedina svrha zbog koje je tamo postavljena.

Takođe, imajte na umu da su, po najstrožijim procedurama i zakonima snimci naših video sistema dostupni nadležnim organima - naveli su u odgovoru na pitanja Telegrafa.

Podsetimo, Telegraf je istraživao koja su prava potrošača kada su u pitanju njihova sigurnost i privatnost prilikom kupovine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    3. jun 2021 | 10:07

    Pa šta će iznad kabine kad snima kasu.I ko garantuje da snimak neće neko da zloupotrebljen.

  • Bojan

    3. jun 2021 | 10:12

    Ma vazi svi Vam verujemo...

  • Skidaj kameru

    3. jun 2021 | 10:11

    Haha ma jeste, ali ako treba eto malo se kamera skrene ka dole ali cisto ako je bas neko sumnjiv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA