≫ 

Žena srpskog pevača nakon drame u kabini TC: Ni muž me ne snima golu, osećala sam se poniženo

- Rekli su mi da kamere stoje iznad zbog krađa i da, po potrebi, samo policija ima pristup tim kamerama uz nalog - rekla je Katarina

  • 11
Rođendan Aleksandre Mladenović Katarina i Ljuba / Foto: ATA Images

Bivša voditeljka i supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, još jednom se oglasila povodom slučaja od pre neki dan kada ju je snimila kamera dok je isprobavala garderobu u kabini jednog tržnog centra.

Velika prašina se digla nakon ove priče, a Katarina je sada detaljnije opisala ovu situaciju, najavila tužbu i otkrila kako se osećala kada je primetila da je "neko" posmatra.

- Moram da kažem da sam se osećala veoma poniženo. U pitanju je rotirajuća kamera, koja može da snimi bukvalno svaki detalj, svaki mladež na telu. Iz kompanije su mi rekli da kamere stoje iznad kabina zbog krađa i da, po potrebi, samo policija ima pristup tim kamerama uz nalog. Mi smo prijavili slučaj policiji i razmišljamo o tužbi. U celoj priči sam srećna što su me podržali novinari i javnost. Zahvalna sam zbog toga - rekla je Katarina i otkrila da li je pristalica nagih fotografija, te da se ne plaši da iste isplivaju u javnost.

- Skidala sam se u zatvorenoj kabini. Morala sam da skinem grudnjak da bi probala garderobu. Da se razumemo, mene ni suprug ne snima golu i ne želim da se opterećujem mislima da bi se nekada mogli pojaviti neki snimci, jer ja nisam dala dozvolu da me golu snimaju u toj kabini - bila je iskrena pevačeva supruga.

Podsetimo, pre nekoliko dana je Katarina u svojoj Instagram priču alarmirala javnost ovim slučajem.

Oglasila se kompanija "Bershka" nakon drame koja traje danima: Kamere snimaju blagajnu, a ne kabinu

- Probavala sam garderobu gola i videla kameru. Pošto mi kažu da sam luda i da oni ne snimaju, ja želim da dođem do tog snimka sada - rekla je Katarina u snimku koji je tada objavila na storiju.

Video: Nemam šta da mu uzmem: Evo kakav je ugovor potpisala supruga Ljube Perućice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    3. jun 2021 | 11:24

    Na njoj kipi sve na sve strane u smislu izvolite!ad se ona kao osjeća poniženo.A sutra bi isti taj snimak objavila radi zarade i medijske pažnje.

  • 🤣🤣🤣🥳

    3. jun 2021 | 10:32

    Mozda on ne, predhodni da. 🤣🤣🤣🤣🍻😎

  • Sudija

    3. jun 2021 | 10:43

    Ne znam zasto se digla tolika prasina...i sta drugi vide...Ali znam sta ja vidim,a to je da na ovim slikama samo sise plutaju...Lepo i zanimljivo!!! :-)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA