≫ 

Uhapšen otac koji je pretukao sina u školskom dvorištu u Doljevcu: Dobio i zabranu prilaska detetu

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo koje će odlučiti da li je potrebno da mu se odredi i pritvor

  • 46
Maturska proslava Printskrin: Youtube/Direktno.rs

Otac koji je krvnički šutirao svog sina na maturskom slavlju u školskom dvorištu u Doljevcu, B. L. (49) uhapšen je, saznaje portal "Telegraf".

On je uhapšen zbog nasilja u porodici.

Istovremeno, njemu su određene i mere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici - udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo koje će odlučiti da li je potrebno da mu se odredi i pritvor.

Dragan Gejo, direktor Školske uporave u Nišu, potvrdio je za "Telegraf" da im je incident prijavljen.

On je kazao da je slučaj prijavljen policiji i odmah je organizovan i tim za bezbednost, radi rada sa učenicima.

Obavešten je Centar za socijalni rad i resorno ministarstvo.

Incident se dogodio na školskom igralištu, a žrtva je učenik sedmog razreda.

Njega je otac izvukao iz grupe malih maturanata koji su samoinicijativno organizovali svoju proslavu i naočigled sve dece oborio svog sina i besomučno ga tukao.

Video: Nasilje usred vrtića: Otac ošamario sinovljevog druga, dečak pao na pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo da pitam

    9. jun 2021 | 11:59

    Sta ako je saznao da je drogiran ilI pijan tamo ,mozda jos nesto gore ??? Sta treba da radi sa njim da prica ? Sta ako je vec pricao sa njim ?? Kome da se obrati covek taj covek ako mu je dete problematicno a razgovor ne vredi . Ajde pametan neko nek kaze

  • Sax

    9. jun 2021 | 11:36

    Da sam bio tamo dobio bi batine od mene koje nikad ne bi zaboravio,drugačije sa takvima koji rođenog sina tako mogu da šutiraju i ne može i ne treba.

  • Djordje

    9. jun 2021 | 12:19

    Ispitati koji je razlog? Ne sudite pre vremena. Mozda je neko uneo drogu i sl. Ovakva reakcija ne moze da bude bez debelog razloga. Sto se nas Srba tice, dolazi u obzir Bozija zapovest i zakon, a ne tamo neke trule zapadne, a ona glasi: POSTUJ OCA SVOGA I MATER SVOJU DA TI DOBRO BUDE I DA DUGO POZIVIS NA ZEMLJI. Peta Bozija zapovest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA