Tanjir s vrelom supom pao devojčici (5) u krilo u niškom vrtiću, ima opekotine: Odgovaraće zaposleni

- Protokoli o distribuciji hrane deci su prekršeni - rečeno je iz Predškolske ustanove

Komentari

 • Istina

  Jadne vasputačice, težak je to hleb, deca su nevaspitana i razmažena od strane roditelja da je to katastrofa, treba pored ove sad dece (čast izuzetcima) da pored svakog deteta stoji vaspitač, zar je to NAŠA BUDUĆNOST?!!!

 • realno

  A zašto maloj deci servirati vrelu supu? To čak ni roditelji ne rade kod kuće.

 • Ja

  Ja sam nutricionista i znam kako se distribuiraju obroci iz glavne kuhinje po vrtićima. Ovde je očigledno da je supa dogrevana u samom objektu i da je najverovatnije od juče ostalo, jer obroci koji se dostavljaju u termosima održavaju jela mlakima do obroka. Ovo bi moralo dobro da se ispita i ja se nadam da ce inspekcijskim nadzorom biti obuhvaćeni svi od centralne kuhinje do objekta u kom se slučaj dogodio i da će odgovorni biti kažnjeni. Ovo je ozbiljan propust. Ozbiljan!

 • Srpkinja

  Ne svirajte klincu. Ko bi bio kriv da se to isto desilo kući?

 • pera

  Zasto malom detetu vrela supa??? Sta roditeljima znaci sto ce biti kaznjen neko??

 • M

  Moje dete islo u vrtic, 36 u grupi, a uz to jedno dete sa teskim autizmom koje su vaspitacice morale stalno da vode jer je bezalo.Zali boze zasta je islo.Jadne vaspitacice.

 • O

  Otksd de devi slizi vrela supa.

 • Nada

  A zašto zaposleni da odgovaraju, ako mislite da sve bude ok onda svako dete treba da ima vaspitača

  • DRagutin

   @Nada

   Uništili ljudske zveri naše školstvo sada hoće i vrtiće da dokusure... Uskoro roditelji neće puštati decu ni u vrtić ni u školu i eto radosti našoj državi i nezaježljivim roditeljima kojima sve nešto smeta!

  • shampita

   @Nada

   Aposlutno se slažem, jedno dete-jedna vaspitačica da ga 100% isprati. Prevelika su očekivanja koja roditelji imaju, čitam o drugom roditelju koji kaže da se boji. Pa ne salje dete u Avganistan nego u obdanište, sitni incidenti se dešavaju. Dešava se da se incident dogodi roditelju koji čuva jedno dete a svakako i vaspitačici u obdaništu koja čuva više njih. Slučaj bez razloga dospeo u novine a na stotine dece svakoga dana doživi neku nezgodu na roditeljske oči-uvrne nogu, prebije prst, opeče se hranom....sve je to OK kada se vama to desi kao roditeljima ali u ovom slučaju vaspitačicu treba pred streljački vod. A još zanimljivija stvar u celoj priči što je ovo okarakterisano kao težak incident, roditelji su preplašeni za bezbednost dece...isti oni roditelji kojima je skroz OK da vaspitavaju svoju decu dlanovima.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima