≫ 

Prvi dan vrelog talasa u Srbiji: Danas do 38 stepeni, osveženje samo na brdima i planinama

Do petka, 25. juna očekuju nas veoma topli dani i noći

  • 0
Bazeni Tašmajdan, Otvaranje sezone 2021

Foto: Nikola Tomić

U Srbiji danas sunčano i veoma toplo, posle podne u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 23 stepena, a najviša dnevna od 32 do 38 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu sunčano i veoma toplo. Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 21 do 23 stepena, a najviša dnevna oko 37 stepeni.

Temperature po gradovima

Printskrin:hidmet.gov.rs

Izgledi vremena za sedam dana - do 29. juna:

Tokom većeg dela perioda sunčano i veoma toplo, sa jutarnjom i dnevnom temperaturom iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine - do petka u većini mesta najviša dnevna temperatura od 35 do 40 stepeni.

Samo se u petak i subotu očekuje kratkotrajno osveženje koje će usloviti manji pad temperature i uz promenljivu oblačnost ponegde kišu ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom.

Video: Evo kako vrućina može da bude fatalna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA