≫ 

Kisić u iznenadnoj poseti Ustanovi za smeštaj dece i mladih u Nišu

- Osmesi i zadovoljstvo na licima dece i mladih najbolje govore o kvalitetu usluge, odnosu zaposlenih prema njima i uslovima u kojima žive - navodi se u saopštenju Ministarstva za rad, zapošavljanje, boračka i socijalna pitanja

  • 10
Darija Kisić Tepavčević, Niš, Ustanova za smeštaj dece i mladih Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević obišla je danas, nenajavljeno, Ustanovu za smeštaj dece i mladih "Duško Radović" u Nišu, u okviru koje se pružaju usluge domskog smeštaja, male domske zajednice i prihvatilišta.

- Osmesi i zadovoljstvo na licima dece i mladih najbolje govore o kvalitetu usluge, odnosu zaposlenih prema njima i uslovima u kojima žive - navodi se u saopštenju Ministarstva.

Kako kažu, ova ustanova odiše pozitivnom energijom, a iz svake sobe se čuje dečiji smeh. Deca su se obradovala poseti, veseli su i zadovoljni i angažovani različitim vidovima aktivnosti.

- U domskom smeštaju u toj ustanovi nalazi se 11 dece, u maloj domskoj zajednici 12, a u prihvatilištu 12 dece i mladih - navodi se u saopštenju.

Video: Kisić: Zatvaranje na određeni period poželjno kako bi ojačali sistem i spasili zdravstvene radnike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA