• 1

Najmlađi sugrađani Prokuplja od sada u centru grada imaju novi kutak za igru, razonodu i druženje

Igralište je opremljeno savremenim spravama koje su u potpunosti prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta

  • 1
kompanija NIS prokuplje

Foto: NIS

Nastavljajući da neguje partnerske odnose sa lokalnim zajednicama, kompanija NIS podržala je projekat izgradnje dečjeg igrališta u Prokuplju. Zahvaljujući partnerstvu grada i kompanije, najmlađi sugrađani Prokuplja od sada u centru grada imaju novi kutak za igru, razonodu i druženje. Igralište je opremljeno savremenim spravama koje su u potpunosti prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta i ispunjavaju sve bezbednosne standarde.

Svečanom otvaranju igrališta prisustvovali su Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja i Bojana Radojević, direktorka Departmana za maloprodaju u NIS-u. Događaju su prisustvovali i mališani iz predškolskih ustanova koji su uz druženje sa članovima Kluba volontera NIS-a i animatorima uživali u novom prostoru za igru.

kompanija NIS prokuplje

Foto: NIS

- U ime svih građana Prokuplja i ove lepe dece koja su danas ovde, želim da se zahvalim kompaniji NIS koja je u partnerskom odnosu sa Gradom Prokupljem učestvovala u izgradnji ovog dečjeg igrališta na kome će naša deca provoditi vreme. Prokuplje i kompanija NIS su uložile 3.750.000, 00 dinara za izgradnju ovog objekta, tako da sva deca koja u Gradu traže kutak za igru, upravo ovde će ga i naći. Ovo igralište je danas zvanično otvoreno i čestitam svima na tome - istakao je Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja.

Bojana Radojević, direktorka Departmana za maloprodaju u NIS-u je istakla važnost ulaganja kompanije u zajednicu i njen razvoj.

kompanija NIS prokuplje

Foto: NIS

- Vizija našeg poslovanja usmerena je prema budućim generacijama i upravo je podrška izgradnji ovog dečjeg igrališta u saradnji sa Gradom Prokuplje, jedan od takvih projekata. Istakala bih i to da NIS u ovom gradu ima i biznis delatnosti - tu se nalaze naše dve benzinske stanice "Prokuplje 1" i "Prokuplje 2" na kojima je zaposleno 14 ljudi, i kao kompanija usmereni smo na to da deo svog profita izdvajamo za potrebe zajednice - navela je Bojana Radojević.

Kompanija NIS već dugi niz godina kroz različite programe ulaže u unapređenje kvaliteta života građana širom Srbije. Od 2009. godine, pod sloganom "Budućnost na delu" kompanija je uložila preko 4 milijarde dinara u brojne društveno odgovorne projekte.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima