≫ 

Spasioci upozorili pijanog kupača na Štrandu, on izašao iz vode i napao ih

Spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija

  • 1
Kupanje Foto: Pixabay

Jedan pijani posetilac sinoć je izazvao incident na Štrandu. On je nasrnuo na spasioce koji su ga opomenuli da ne krši javni red i mir Na sreću zbog brze reakcije spasilačke službe i policije nije došlo do većeg incidenta, piše NS uživo.

- Spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi sugrađani. Kako pravila nalažu upozoren je pištaljkom da ne čini to, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu - saopštilo je JKP Zelenilo koje upravlja ovom plažom.

Kako kažu iz Zelenila, mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju, spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže.

- Nažalost, svedoci smo ovakvih događaja i još jednom apelujemo na pojedince da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti. Ovaj događaj je uznemirio brojne posetioce na plaži pa ovom prilikom još jednom naglašavamo da su naše spasilače službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno - zaključuje se u saopštenju ovog preduzeća.

Video: Dramatični momenat kada su spasioci stigli do uplakane devojčice: Struja ju je nosila na pučinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    16. jul 2021 | 11:04

    Aha sve se vise udaljavamo od nasih reci kap sto je plaza sad cemo nemacki da ucimo sramota sta je bolji strand od plaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA