≫ 

Sudarila se dva automobila, jedan se prevrnuo: Devetoro povređeno kod petlje Bačka Topola

Do sudara dva vozila je došlo u istoj saobraćajnoj traci kada je jedno od vozila, kako se pretpostavlja, zbog neprilagođene brzine, udarilo u zadnji desni deo drugog automobila

  • 0

Na auto-putu Subotica - Novi Sad, kod petlje Bačka Topola, oko 12.45 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a povređeno je čak devet osoba, navodi Blic.

U policijskoj upravi Subotica rekli su da je kolima Hitne medicinske pomoći u bolnice u Vrbasu i Subotici prevezeno devet povređenih ljudi, učesnika saobraćajne nesreće.

Do sudara dva vozila je došlo u istoj saobraćajnoj traci kada je jedno od vozila, kako se pretpostavlja, zbog neprilagođene brzine, udarilo u zadnji desni deo drugog automobila. Nakon sudara jedno vozilo se prevrtalo i zaustavilo pored auto-puta.

Policija je obavila uviđaj. Saobraćaj je bio usporen, ali nije bilo prekida u kretanju vozila. Vozila su se kretala levom trakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA