≫ 

Nestao dečak (16) iz Paraćina: Porodica ga traži od nedelje uveče

Tinejdžer je te noći nosio majicu sive boje i crvene karirane tričetvrt pantalone

  • 6
Nestali M. P. iz Paraćina Foto: Facebook/Sandra Mihajlovic

M. P. (16) iz Paraćina nestao je u nedelju oko 22 sata.

Tetka dečaka, koja mu je i staratelj, rekla je da je tinejdžer te noći nosio majicu sive boje i crvene karirane tričetvrt pantalone.

- On je mentalno zaostao, nije prvi put da tako ode, ali uvek je bio negde u okolini, vratio bi se istog dana ili bismo ga našli - kaže ze "Telegraf" dečakova tetka Jasmina.

Ona dodaje da su joj ljudi javljali da su ga videli preksinoć i juče i da je odmah izlazila da ga traži, ali bez uspeha.

- Danas je navodno viđen, mislimo da se uputio ga Despotovcu. Nestanak je prijavljen policiji, oni su otišli tamo da ga traže. Kada je nestao svi smo bili kod kuće, u dvorištu. Ušli smo da jedemo i u roku od 10 minuta, nakon koliko smo ga pozvali na večeru, njega već nije bilo. Tako je prošle godine rekao da ide samo da proveri kočnice na biciklu i otišao je. Tražim ga i sama sve vreme, kući dolazim samo da jedem i da dam deci da jedu, prethodne dve noći nisam mogla ni da spavam - dodaje.

Tetka dečaka objašnjava da je poslednjih dana odbijao terapiju i da je njegov odlazak verovatno posledica toga.

Apel za pomoć u pronalaženju dečaka koji je sa posebnim potrebama porodica i prijatelji zatražili su preko društvenih mreža, a njegov nestanak prijavljen je i policiji.

Porodica i prijatelji mole građane da ukoliko ga negde primete jave na telefon 065/9-566-849.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA