≫ 

Saobraćajka izazvala kolaps na putu ka Bubanj potoku: Kolone nepregledne, putuje se satima

Upućen je apel svim učesnicima u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

  • 3
Gužva na autoputu u Beogradu

Foto: Telegraf.rs

Kilometarska kolona vozila sačekala je sve ona koji su se ovog popodneva uputili na Ikei ili ka Bubanj potoku.

Kako nam javljaju čitaoci, već sat vremena putuju iz grada ka pomenutim odredištima, a vozila se jedva pomeraju.

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da se na obilaznici oko Beograda, u tunelu "Straževica", u smeru ka Bubanj potoku, saobraćaj se odvija otežano usled saobraćajne nezgode. Upućen je apel svim učesnicima u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu, naveli su.

Gužve i u Preljini

 

Na autoputu Miloš Veliki iz pravca Beograda ka Čačku tokom poslepodnevnih časova je došlo da gužve i zastoja na naplatnoj rampi u Preljini i formirana je kolona vozila, a vozači čekaju da nastave put od deset do 45 minuta.

- Čekali smo oko 30 minuta, to nije dugo ali i dalje napolju ne može da se diše pa je tih pola sata izgledalo kao večnost. Sad nastavljamo dalje put prema crnogorskoj granici, pitanje je šta će nas sačakati na Gostunu -  rekao je Milan Vasilijević koji je na put krenuo iz Beograda, za RINU.

U periodu od 16 do 19 časova kroz naplatnu rampu u Preljini ušlo je 1597 vozila, putarina naplaćena za 1829, što je ukupno 3426 vozila za tri udarna sata.

Situacija je normalizovana tek oko 19 sati. Inače, povećan intezitet saobrćaja na ovoj deonici je svakog petka tokom letnje sezone, pa iz Puteva Srbije apeluju na vozače da budu oprezni i da svoju vožnju prilagode uslovima na putu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    30. jul 2021 | 21:10

    U 15h od zmaj pumpe (tu sam se ukljičio) do dušanovca 1sat i 30 minuta vožnje. Ono što je zabrinjavajuće svi stranci su vozili zaustavnom trakom koju su i zablokirali jer ni njom nije moglo da se ide. Hitna pomoć nije mogla da prođe. Da li im je neko rekao ili postoji neki problem sa naplatom kazni ua njih, jer sam siguran da u njihovim zapadno-evropskim zemljama za ovo "udaraju po ušima.

  • Hahah

    30. jul 2021 | 20:07

    "Čekali smo oko 30 minuta, to nije dugo ali i dalje napolju ne može da se diše " Pa sta ces napolje,sedi u kolima ,ukljuci klimu

  • Slucajni prolaznik

    30. jul 2021 | 22:13

    Ljudi vi ste svi zaboravili na ibarsku magistralu! Put je duzi samo 15 min vožnje, a nema cekanja na rampi. Em ste platili em ste se izmaltretirali!! Uz to i prazna je nema vozila kao nekad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA