≫ 

Konu neko pretećim glasom dobacivao iz besnih, crnih kola: "Dosta više o tim vakcinama"

- Osmehnuo sam se, jer nema odgovora na jednu ovakvu "poruku" - napisao je Predrag Kon

  • 31
Predrag Kon Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Predrag Kon, oglasio se jutros na Fejsbuku, a povod je bio to što mu je opet neko dobacivao na ulici, i to iz, kako je napisao "besnih, uglancanih crnih kola".

- "Dosta više o tim vakcinama" , još jedan, istina tihi, ali preteći glas iz "besnih" uglancanih crnih kola upućen mi je ovog jutra - napisao je dr Kon:

- Osmehnuo sam se, jer nema odgovora na jednu ovakvu "poruku". Pretpostavljam da čovek veruje da je "zdravije" primiti virus. Ali, nije. Hiljadu puta je bolje vakcinisati se - napisao je dr Kon.

Ovo nije prvi put da se dr Konu upućuju preteće poruke.

Prošle godine u novembru, na mrežama se pojavio snimak iz noćnog provoda  u kojem se čuju psovke i pretnje upućene upravo dr Konu, a video je objavljen uz komentar "Undergraund Bgd ne j**u koronu 2%".

Dr Kon je odreagovao objavom na Fejsbuku.

- Heroji, veseljaci, koji mi pretite preko društvenih mreža... svoj bes okrenite protiv virusa i epidemije. Mene ostavite na miru da radim svoj posao. Napadajte virus, a ne mere koje ga usporavaju. Čuvajte zdravlje! NOSITE MASKE -  poručio je dr Kon.

Nedugo zatim u Novom Sadu je osvanuo grafit "Kona na kolac". Grafit se nalazi nekoliko stotina metara udaljen od od jedine novosadske kovid ambulante, upravo na Novom naselju, gde dnevno bude pregledano oko 400 Novosadjana.

Video: Kon: Novi soj će sigurno stići i u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    4. avgust 2021 | 09:16

    Pa sta? Jel se svaki dan oglasava? Maltretira nas svaki dan. Dosta vise!

  • Trt

    4. avgust 2021 | 09:33

    Ako krizni stab daje dozvole za okupljanje vise od 500 ljudi,i ako je dozvolio gužve na utakmicama kako ima obraza da prica običnom narodu da su neodgovorni i da neposuju mere

  • Aleksandar

    4. avgust 2021 | 09:41

    Sta je tu pretece??Od komarca pravite magarca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA