≫ 

Ugašeni požari kod Bosilegrada: Angažovano 25 vatrogasaca u Punoševcima i Ravnom Delu

Pripadnici Helikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije helikopterom MUP-a izvršiće izviđanje situacije opožarenih površina u Pčinjskom okrugu

  • 0
požar Printskrin: AMNA

Policija u Vranju, Sektora za vanredne situacije, ugasili su sinoć požare u mestu Izvor kod Bosilegrada, u mestima Žbevac i Nesalce u bujanovačkoj opštini, kao i u mestu Crnovce kod Trgovišta.

Trenutno je angažovano 12 vatrogasaca-spasilaca sa 6 vozila na gašenju požara u mestu Punoševce, kod Vranja i 13 vatrogasaca-spasilaca sa 4 vozila u Ravnom Delu, kod Bosilegrada, koji rade na lokalizaciji ovih požara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnici Helikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije helikopterom MUP-a izvršiće izviđanje situacije opožarenih površina u Pčinjskom okrugu.

Podsećamo, požar je izbio i na planini Rugova nadomak Peći. Gori 60 hektara, vatra ima tendenciju širenja i preti da zahvati naseljena mesta, pa je došlo do evakuacije stanovništva.

Spasilački timovi, KBS i policija pomogli su stanovnicima da napuste svoje domove i izmestili ih u Peć.

Video: Požar u Makedoniji: Vatra u Kočanima se približava kućama, vatrogasci traže pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA