≫ 

12 predrasuda o nasilju nad ženama: Sama je birala, neke žene su mazohistkinje, privlače ih nasilni

 ≫ 

Gledaju, a ne prijavljuju * Misle - to nije njihova stvar * A jeste

Komentari

  • Treba savet

    8. avgust 2021 | 00:19

    Imala sam jedan brak,naime radi se o tome da smo se mladi uzeli,sve je bilo kao u bajci ali onda alkohol,neverstvo i svako vece kad dođe kuci bije trpela sam to 3god.e kada je hteo i dete da udari napustila sam ga,posle 2 god.upoznala sam čoveka druzili smo se 2god,bio je pun osecanja i nezan,rekao je da nikada ne bih podigao ruku na mene,ustvari posto smo se vencali on je bio dosta bolestan i propije se,postao je agresivan u svakom smislu,ponizava,vređa a bio me je cak i dok sam bila trudna,i sta da radim vec sam jednom ostavila i dobila osudu naroda,cini mi se da mi je to teze palo ignorisanje i stalno da se pravdam, neznam sta da radim,svakim danom sve vise pije i sve je agresivniji,kada nepije on jos gori sve mu smeta i samo se dere valjda mu nedostaje alkohol,pokusala sam na lep nacin da mu kazem da ide na lecenje i on poludi i ja budem plava,sada sam digla ruke nego nebruka mene bruka i decu i sta da ja radim,dobila bi jos vecu osudu od naroda,molim za savet, hvala.Isla sam u crkvu i zaklela se njemu da ga nikada nisam prevarila,inace je bolesno ljubomoran,neidem nigde uvek sam kuci sa decom,fejs nemam to se nesme,nemam prijatelje a tortura i samo rad i cutnja to ima.Molim nekoga za iskren prijateljski savet.

    • 8. avgust 2021 | 08:19

      sveznalica

      @Treba savet

      Duso moja, imas li ti roditelje, bracu, ima li taj tvoj covek roditelje ili nekoga s kim ti prvo mozes da razgovaras, a onda oni sa njim, ako nemas onda pravac bracno savetovaliste, idi prvo sama. Ako zivis u velikom gradu, nemas sta kome da se pravdas, punoletna si i tvoj zivot je tvoja stvar. Drugo, ako nisi finansijski nezavisna, ostavljanje ce tesko ici. Treba ti dobar plan, sta god da odlucis. Gledaj videa na temu brak i bracni problemi, naci ces se negde i naucices nesto.

  • Ja smatram

    7. avgust 2021 | 22:56

    Da su zene krive u vecini slucajeva kada izaberu pogresnog muskarca samo da bi rodile decu.Svako ko je normalno gajen I odrastao u porodici sa normal nim stavovima sebi I svojim roditeljima nece dozvoliti pogresan izbor u smislu"rodila Sam dete tom majmunu Ali uz mene ce se promeniti".Budala se vidi I oseti na kilometar

  • Весна

    7. avgust 2021 | 20:52

    Мушкарац коjи злоставльа жену jе све само не мушкарац . Прави мушкарац jе заштитник. Насилье се мора казнити али нико не може заштитити жртву апсолутно. Држава помаже али не може 24 сата бити са жртвом. Jедино решенье jе не улазити у везу ни брак са насилником. Колико год да глуми постоjе знаци коjи га одаjу : агресивност према конобарима, трговцима, стариjим особама, деци, животиньама, агресивност у саобрачаjу и много тога jош. Постоjи и проблем код жена а то jе да погрешно тумаче да jе агресиван мушкарац jак, да jе нормалан досадан, да jе льубомора знак льубави ( льубомора jе знак инфериорности ) и има тога jош пуно али ко жели може да проучи тему и да се информише. Суштина jе да у Србиjи има пуно дивних и нормалних мушкараца па бираjте ньих ( око ньих нема превише драме зато што су нормални а не досадни ). И заиста веруjем да насилье може друштво да осуди ,држава казни али свако мора да води рачуна о себи и са ким улази у везу , у таj круг jе лако учи али jе тешко изачи.

  • Snezana

    7. avgust 2021 | 19:52

    Malo se govori i piše o nasilju nad muškarcima.

  • DARKO 100%

    7. avgust 2021 | 17:23

    Kad vrana popije mozak onda nema nikakvih predrasuda,nasilje je neizbezno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA