Novi snimak neobične svadbe u Žiči: Mlada uspešno "kupljena", pa se i ona popela na bager

Uz barjake, muziku, ustaljeno trubljenje kolona je pošla dalje, sa sve bagerom ukrašenim za svadbu

  • 2

Dolazak po mladu u Žiči privukao je pažnju na društvenim mrežama jer je mladoženja stigao ni manje, ni više, nego u visoko podignutoj kašiki bagera. Sada se pojavio i drugi snimak, na kom se vidi da je i mlada pošla u neobičnu vožnju.

Nakon što je bager stigao ispred mladine kuće i spustio mladoženju pred kapiju, pretpostavljamo da je, u skladu sa tradicijom, usledila kupovina mlade. A da je taj deo prošao kako treba pokazuje novi snimak na kom se vidi da se i mlada vozi u kašiki bagera, u društvu mladoženje i devera.

Uz barjake, muziku, ustaljeno trubljenje kolona je pošla dalje, sa sve bagerom ukrašenim za svadbu.

Ovog puta ona je bila podignuta tek toliko da bager može da se kreće, da li zbog toga što se mlada plaši visine ili nije želela previše da rizikuje.

Podsetimo, hit na društvenim mrežama postala je i svadba u Kisaču, gde su se mladenci sa svatovima kroz selo provozali traktorom.

Sa zvučnika se čula tradicionalna slovačka muzika, a slovački narod ima tradiciju da se u nacionalnoj nošnji prođe kroz selo uz muziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    9. avgust 2021 | 15:50

    Sve je izgubilo smisao....obučeš venčanicu i svečano odelo da budeš posebna,da budeš gospodin taj dan,jel taj dan je poseban,samo i odelo kaze svečano....da bude sve na nivou.... jel vi ste princ i princeza toga dana svi vas sa ponosom gledaju.I sta se desava vi završite u kašiki od bagera?!Gospode Boze i svi sveci.

  • Deda Gaga

    9. avgust 2021 | 15:15

    Ima se može se! Srećno mladenci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA