≫ 

"Moja mala Barbi! Danas ti je 20. rođendan. Volim te i jedva čekam da se što pre vratiš kući"

Za Barbarom se traga od 2016. godine

  • 14
Barbara Vitez Barbara Vitez / Foto: nestalisrbija.rs

Ona je jedna od nestalih devojčica iliti devojaka u Srbiji, koje nikada nisu nađene. O kojima roditelji nikada nisu uspeli ništa konkretno da saznaju, čije je roditelje do njih navodio samo "krivi" trag. Ona je Barbara Vitez, i danas puni 20 godina. Ko zna gde i ko zna sa kim. I to je upravo ono što muči njene bližnje.

Kako ne mogu drugačije, roditelji, otac Endre i majka Melinda Vitez, rođendan su joj čestitali putem društvenih mreža. Na Fejsbuku.

- Draga moja ćero, danas ti je 20. rođendan. Bog te blagoslovio gde god da si. Volim te i mnogo mi nedostaješ - napisao je Barbarin otac.

Uz pesmu Harisa Džinovića "Kako mi nedostaješ", njena majka je napisala da jedva čeka da joj se vrati kući.

- Moja mala Barbi! Danas ti je rođendan, napunila si 20 godina. Volim te i jedva čekam da se što pre vratiš kući - napisala je Melinda u jednom od statusa koji su posvećeni Barbarinom rođendanu.

U drugim statusima majka je napisala i da želi istinu.

Barbara je nestala kao devojica od 15 godina, 25. novembra 2016. godine, a o njenoj sudbini se ne zna ništa. Vraćala se sa rođendana, kada je navodno pala sa mosta u Senti i poginula. Roditelji devojčice, međutim, ne veruju u to.

Naročito jer im je nekoliko nedelja nakon tragedije stiglo anonimno pismo u kome se navodi da je Barbara drogirana, silovana, zadavljena, a potom bačena u reku. Ronioci su danima pretraživali reku, ali telo nije pronađeno.

Barbarini rodtelji dobijali su razne informacije proteklih godina o tome gde bi njihova ćerka mogla da bude. Međutim, oni ni danas, nakon pet godina, ne znaju gde im je dete.     

U međuvremenu, njena porodica doživela je još jedan težak udarac. Barbarini roditelji izgubili su i sina Atilu (25), koji je preminuo od gripa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antigona

    13. avgust 2021 | 21:56

    Prosto ne mogu da verujem da pet godina ni traga ni glasa od ovog deteta. Pri tom nije bila sama nego u drustvu.Ta deca su morala nešto reci.

  • Viki

    13. avgust 2021 | 21:51

    Ono sto nikad necu razumeti je sta su rekla deca sto su bila s njom. Kako je tek tako isparila pred njihovim očima?

  • DARKO 100%

    13. avgust 2021 | 21:50

    Da je udavljena ili da je pala u reku ,les bi morao negde isplivati,bojim se da nije zapala u belo roblje,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA