≫ 

Kilometarske kolone na ulazu u Hrvatsku, vozači nervozni, čeka se do 3 sata: Ovaj prelaz izbegavajte

Kolone su duge sa obe strane granice

  • 5
HORGOS GRANICA GRANIČNI PRELAZ GUŽVA Foto: Tanjug/Bojan Čović

Na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj ovog jutra zabeležene su kilometarske kolone, kako na ulazu, tako i na izlazu iz zemlje.

Sa srpske strane, kolona vozila duga je oko tri kilometra.

Nervozni vozači trube kako bi se proces prelaska granice ubrzao.

Iako na samom prelazu procedura nije opsežna, veći priliv putnika je uobičajen u ovo doba godine, kada je u jeku turistička sezona, ali i najave da se zbog korona virusa mogu očekivati promene pri prelasku granica u narednom periodu.

Pojedini putnici tvrde da su na obe granice proveli ovog jutra više od tri sata.

Video: Gužve na graničnim prelazima i za izlazak i za ulazak u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    14. avgust 2021 | 09:39

    Nerazumem te ljude uopste. Zasto moraju krajem Jula i pocetkom Avgusta da se ide na more. Koga god pitam ima mnogo misljenja stvarno ali i glupih neverovatno. Mene je tata vodio kao malog ovek od 5 do 15 avgusta pa sam navikao i naucio. I ja sad vodim decu svoju. A nervozan jer je na granici proveo 5+ sati. Reko pa sto neides u Septembru nema lepseg vremena more toplo, mozes po ceo dan da budes na plazi, ne przis se ko u rerni. Nema guzve toliko. Pa kao deca idu u skolu. Nece deca nista propustiti u skoli ako dobro radis sa njima sve nadoknade ali kao pravi roditelj pristupis. A sta su izgubila za vreme ove pandemije to nikom nista. Ides ko u osinjak kad svi idu. Po meni valjda ides da ugodis deci, zeni, da se nesvadjas sa nekom budalom oko mesta za lezaljku ili peskir. Da ri ne baca pikavce za vrat ili slicno. Ides u hotele koji su u tom periodu polu prazni lepse spavas nema buke toliko. Bolja klopa manje se sprema a kvalitetnija je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA