Smenjena direktorka Zdravstvenog centra u Vranju

U toj ustanovi je Vranjanac Slađan Antić vakcinisan različitim vakcinama

  • 4
Ljiljana Antić, direktorka, smenjena, Zdravstveni centar Vranje Printscreen: YouTube/rtvranje

Direktorka Zdravstvenog centra u Vranju Ljiljana Antić smenjena je sa rukovodeće pozicije nakon tri godine od poslednje promene na vodećoj funkciji u toj ustanovi, a trebalo bi da je zameni nekadašnji upravnik Bolnice, hirurg Saša Đorđević.

Antićevoj je odluka o smeni saopštena juče u Ministarstvu zdravlja, a narednih dana bi trebalo da se obavi i zvanična primopredaja funkcije, pišu Južne vesti.

Direktorka je, kako piše spomenuti medij, bez mnogo obrazloženja i detalja porukom potvrdila promenu na direktorskoj funkciji.

Razlozi za smenu direktorke zvanično nisu poznati, a direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević je po treći put za šest godina imenovan za koordinatora Zdravstvenog centra u Vranju.

Podsetimo, u toj ustanovi je u februaru Vranjanac Slađan Antić vakcinisan različitim vakcinama. On je prvo 28. januara primio Fajzerovu vakcinu, a zatim da je 18. februara revakcinisan kineskom Sinofarm vakcinom.

Slađan Antić Gera Printskrin: TV Prva

Kako je ranije rekao za naš portal, on smatra da su grešku u njegovom slučaju napravile sestre.

Tada je Ljiljana Antić smenila upravnicu Doma zdravlja Jadranku Ajanović, a do poslednjih kadrovskih promena došlo je prošle nedelje, kada je smenila još troje svojih najbližih sadardnika - glavnu sestru Jasminu Antić, glavnog tehničara Milana Kostića i upravnika bolnice Nikolu Popovića.

Ljljana Antić, inače specijalista interne medicine, je direktorsku funkciju obavljala od 2018. godine, a u timu svojih saradnika, na mesto upravnika Bolnice imenovala je i njenog naslednika, hirurga Sašu Đorđevića.

Đorđević je prošle godine podneo ostavku zbog, kako je tada rekao, neslaganja oko organizacije posla sa direktorkom Zdravstvenog centra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    25. avgust 2021 | 15:39

    Zašto kažnjavaju ženu,ako "struka" kaže da je bolje mešati vakcine, stvarno izludjuju narod!

  • Milutin ⭐🌟

    25. avgust 2021 | 15:58

    Tooo MILICIJO moja !! Hapsi ,udrii ,tuciii , zatvarajj !!! ✊

  • Dijaspora

    25. avgust 2021 | 17:20

    Bravoooo to je odavno trebalo i takvi netrebaju biti na takvim funkcijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA