≫ 

Otac Jovane (15) nestale u Beogradu: Nije imala dovoljno novca kod sebe, nije sišla gde sam je čekao

Nestanak je odmah prijavljen policiji

  • 23
Jovana Živković, nestala, Kraljevo Foto: Registar nestalih lica Srbije

Devojčica J. Ž. (15) iz Kraljeva nestala je juče, kada je iz ovog grada autobusom krenula za Beograd. Ona je u međuvremenu pronađena.

Njen otac Dejan Ž. rekao jeza portal Telegraf.rs da je Jovana oko 10 časova trebalo da stigne na glavnu autobusku stanicu, gde ju je on čekao. Međutim, nije se pojavila.

Nestanak je odmah prijavio policiji, a na Beogradskoj autobuskoj stanici pogledao je i snimak na kojem se vidi da na sebi ima crnu trenerku, belu majicu i crni duks oko struka. Jovana je nosila kofer i jednu torbu. Ima naočare za vid i paž frizuru.

- Razgovarao sam sa ženom koja naplaćuje karte u autobusu. Rekla mi je da Jovana nije imala dovoljno novca za kartu kod sebe, da joj je nedostajalo 100 dinara i da joj je jedna putnica dala. Kaže i da je sišla na Autokomandi, a ja je nisam tamo čekao - naveo je njen otac i dodao da navodno nije imala mobilni telefon kod sebe u trenutku nestanka.

Iz "Best komerca", autoprevoznika čijim je autobusom devojčica putovala iz Kraljeva do Beograda, rekli su za Telegraf.rs da je sve bilo u redu i da sem toga nemaju šta da dodaju.

- Majka ju je dovela do stanice, ona je normalno ušla u autobus, ništa nije bilo neobično, kao i svaki drugi putnik... - naveli su iz "Best komerca".

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bjongy04

    15. septembar 2021 | 12:40

    Sta kaze prevoznik sve u redu, pa sto niste obavestili putnike da u Beogradu stajete na 2 mesta, neznaju svi pogotovu deca! Bitno da im naplatite kartu i cimate za 100 dinara a da pitate gde treba dete da izadje, sto bi boli vas cose od lakta! Nestaje ljudstva mnoze se zombiji

  • CH

    15. septembar 2021 | 12:21

    Razvedeni roditelji a deca uvek ispaštaju.UVEK!

  • Dragan Pandurov

    15. septembar 2021 | 12:07

    Devojcica iz Brusa, Kraljeva, cekao otac ili brat , nasli je ili je nisu naslu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA