≫ 

Kupusijada u Mrčajevcima napravila haos u saobraćaju: Od Čačka ka Kraljevu velike kolone

Pojačan intenzitet saobraćaja je i na obilaznom putu oko Čačka u pravcu Užica, gde dolazi do povređenih zastoja

  • 11

Kolona vozila dugačka preko dva kilometra formirana je u popodnevnim satima na Ibarskoj magistrali iz pravca Čačka ka Kraljevu. Pojačan intenzitet saobraćaja uslovilo je održavanje tradicionalne manifestacije Kupusijada u Mrčajevcima koja počinje večeras i traje do nedelje, a prema procenama organizatora okupiće desetine hiljada ljudi.

- U koloni čekamo preko 20 minuta, dok smo se približavali Mrčajevcima saobraćanje vozila je proticalo usporeno, ali na nekoliko kilometara od tog sela nastao je pravi kolaps. Izgleda da Srbi još uvek poprilično vole svadbarski kupus iz Šumadije. Nadam se samo da moja porodica i ja nećemo stići onda kad se ohladi, zbog ove dugačke kolone - rekao je Petar Tomašević iz Beograda.

Veće saobraćajne gužve zabeležene su i na uključivanju na Ibarsku magistrali u Preljini, kao i na samoj naplatnoj rampi i trenutno se čeka oko 15 minuta.

Pojačan intenzitet saobraćaja je i na obilaznom putu oko Čačka u pravcu Užica, gde dolazi do povređenih zastoja.

Na vozače se apeluje da svoju vožnju prilagode uslovima na putu, a onima koji idu u pravcu Kraljeva savetuje se da koriste stari put od Čačka ka tom gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    17. septembar 2021 | 18:10

    Dobar je kupus sa vise vrsta mesa, za imunitet.

  • Johan

    17. septembar 2021 | 18:09

    Naš narod je svaka čast spreman za sve događaje od Guče i Egzita raznih gitarijada pa do kupusijada,mudijada,tucijada,borbe guskova...

  • Zoran

    17. septembar 2021 | 18:14

    Sada ce komentari,kriv onaj za zarazu kriv onaj.Ako pustis a zaraze se kriva drzava,ako ne pustis kriva drzava jer krsi ljudska prava.Ko bre i kome da se udovolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA