Onlajn nastava u 2020. prepolovila prijave za vršnjačko nasilje ali od 1. septembra te brojke divljaju

Vršnjačko nasilje može biti prvog, drugog i trećeg stepena; cilj je obuhvatiti sve nasilne situacije kako bi se pružio adekvatan odgovor vaspitno-obrazovne ustanove

Komentari

 • Nasilnicima

  Zabraniti upis u druge skole pod hitno, u rudnike da guraju kolica

  1
  0

  Podelite komentar

 • Molim

  Da se strogo kazne roditelji dece koji izvrsavaju vrsnjacko nasilje, pogotovu ovi iz Male Krsne

  2
  0

  Podelite komentar

 • Ivana

  Nije važno samo raditi sa žrtvama kako kaže gospodja, nego sistemski brzo ukloniti nasilnike i kazniti dobro i i sa istim raditi i to više, jer oni su poremećeni.Kažnjavati i roditelje napasnika velikom novčanom oštetom ka oštećenom i to ne po privatnoj tužbi roditelja žrtve nego po zakonski uvedenoj automatskoj kazni koja se izriče tog momenta i pre kazne za nasilnika.Nasilnici da se autonatski ispisuju iz škole i da nigde ne mogu da upišu dalje.Velika novcana suma za roditelje nasilnika i ispis iz svih škola i prekid školovanja bi stvar rešile u kući tog nasilnika odmah.

  12
  0

  Podelite komentar

 • Nina

  Svi ali svi se moramo probuditi, osvetiti. Samo mi možemo i moramo pomoći našoj deci. Nema okretanja glave, zmurenja. Svako nasilje se mora sankcionisalo, čitave porodice nasilne dece se moraju uključiti u posete psiholozi a i naravno društveno koristan rad. STOP NASILJU!!!

  9
  1

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima