≫ 

Pirot je danas zavijen u crno: Sahranjena porodilja (23), koja je preminula od korone

Iza nje su ostali suprug, tek rođena beba, koja nija pozitivna na koronu, majka, otac i drugi bliski

  • 17
porodilja Porodilja, Pirot

Foto: Facebook/A.I.

Na novom Pazarskom groblju u Pirotu, u prisustvu rodbine i mnogobrojnih prijatelja sahranjena je porodilja stara 24 godine koja je pre tri dana u niškom UKC na svet donela žensku bebu, da bi juče ujutro usled naglog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog posledicama kovid 19, nažalost preminula.

Iza nje su ostali suprug, tek rođena beba, koja nija pozitivna na koronu, majka, otac i drugi bliski koji još uvek ne mogu da poveruju u nesreću koja ih je snašla. Ona je u Pirotu bila često viđena u porodičnom kafiću, na početku takozvanog Veznog takta, bila je redovno raspoložena, vedra i spremna na razgovor sa mnogima, pišu Novosti.

Mnogi je znaju i kao studenta niškog Ekonomskog fakulteta.

Iz pirotske Bolnice je u Niš dopremljena bez ikakvih ginekoloških problema, a porođaj u devetom mesecu u niškom UKC, je urađen carskim rezom, kako bi se smanjio pritisak na unutrašnje organe.

Zdravstveno stanje joj je bilo odlično do juče ujutro, kada se naglo pogoršalo. Nisu pomogle ni reanimacije, ni druge procedure savremene medicine, a lekari i osoblje Kilinike su veoma teško podneli smrt ove mlade žene koja je zavila porodicu u crno.

Video: Na Institutu za majku i dete, petoro dece na kovid odeljenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Lo

    25. septembar 2021 | 20:08

    Gde su oni sto kazu da je korona izmisljena i da su vakcine 5G cipovi ?

  • DARKO 100%

    25. septembar 2021 | 18:08

    Korona dali je ona vestacka tvorevina ili prirodna je dosla kao upozorenje gde pametni ljudi mogu izvuci pouku iz svega ovog sto nas je zadesilo i gde bi se moralo pribegnuti promenama u selokupnom sistemu,iz tih situacija jasno se vide mnogi nedostaci,koliko je medicina napredovala a koliko zakrzljala u svom postojanju ,tako u svim delatnostima,ali ocigledno da mnoge stvari prolaze i dalje pored nas a da niko neprimecuje i ne uocava probleme scime se suocava medicina i sve druge delatnosti u sistemu,iz svakog zla moze se se i izvuci neko dobro pa da pandam zla bude to dobro u borbi za zivot i srecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA