≫ 

Crveni alarm za Smederevsku Palanku: U užasnoj tuči učestvovali đaci svih osnovnih škola sa ove opštine

 ≫ 

U Ministarstvu prosvete navode za Telegraf da su zbog toga tražili da se u problem rešavanja vršnjačkog nasilja uključi cela opština

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ceca
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mama3

    30. septembar 2021 | 08:17

    Sad direktori kaznite siledzije! Drustveno koristan rad iz raja izasao! Metlu u sake pa neka decica ociste skolsko dvoriste. I svima dobro: dvoriste cisto a oni mrtvi umorni! Dok se ne kazne nista! Roditelji SRAM Vas bilo! A I skolu ako ne idreaguje!

  • Surovo realan

    29. septembar 2021 | 14:38

    Raditelji vise nemaju nikakvog uticaja na decu. Ne smes kao roditelj da podignes ton na njih, a o nekim drugim vaspitnim merama da ne pricam. Ucitelji, nastavnici, profesori isto vise nemaju nikakvog uticaja. Secam se kao klinac, ako dobijem batine u skoli od ucitelja, dodjem kuci i pozalim se, majka ubije boga u meni, ne pita da li sam kriv. Muskarac vise u kuci nije glava kuce, vec uglavnom tegleci magarac koji samo klima glavom i radi sta mu kazu zena i deca. Zena, vise noje zena, majka, domacica, vec ide u vojsku, policiju, briju bradu i brkove. Svet se naopacke izokrenuo, zensko glumi musko a musko bi posto poto da bude zensko(depilira se, farba, stavlja mini val itd). Ako se uskoro nesto ne promeni, ave ce otici u bestraga i niko ovaj voz ne zaustavi. Ranije se znalo kad ulazi i musko dete u kucu, i starije zene ustaju. Sad glava kuce kad udje u kucu, samo batine sto ne dobije. Jeste dragi moji tako, jeste. Samo sto necemo da priznamo. Guramo istinu pod noge, pa su nam sutra svi drugi krivi, a mi nismo.

  • Ceca

    29. septembar 2021 | 13:32

    Ta deca nisu deca. To su divljaci. Njima su reči kultura ili lepo ponašanje strane u toj meri da bi im dala mogućnost da ih nauče u specijalnim ustanovama, gde bi za svaku bahatost dobile po nosu. U suprotnom, šta od njih očekivati za nekoliko godina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA