≫ 

Policija pronašla vozilo nestale porodice Đokić? Automobil spaljen na nepristupačnom terenu u Tešici

Veruje se da je spaljeno vozilo marke "VW pasat", kakvo je i vozila porodica Đokić

  • 29
Nestala porodica Đokić spaljeno vozilo automobil pasat Foto-ilustracija: Privatna arhiva, Shutterstock

Policija u Tešici pronašla je, na nepristupačnom terenu, spaljeno vozilo za koje se sumnja da pripada porodici Đokić koja je u nedelju nestala bez traga, saznaje Telegraf.rs.

Prema prvim informacijama u vozilu nisu pronađena tela. Veruje se da je spaljeno vozilo marke "VW pasat", kakvo je i vozila porodica Đokić.

U toku je obezbeđivanje terena i očekuje se dolazak ekipe forenzičara, kako bi se utvrdilo kada i na koji način je automobil zapaljen, kao i da li ima okolnih tragova.

Selo Tešica nalazi se na oko osam kilometara udaljenosti od sela Moravac, odakle je porodica krenula u nedelju.

Podsetimo, policija već danim intenzivno traga za Goranom Đokićem, njegovom suprugom Gordanom i dvadesetpetogodišnjom ćerkom Lidijom koji su nestali u nedelju na putu od sela Moravac, gde su bili kod Goranove majke, do Aleksinca gde žive.

Prema najnovijim informacijama iz istrage, oni se te noći nisu ka Aleksincu kretali uobičajenim putem, odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Navodno ih je poslednji put uočila kamera u selu Tešice, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata kasnije.

Podsetimo, juče je pretraženo korito i priobalje Južne Morave, kukuruzišta i šume od Moravskog Bujmira do Tešice, ali nije otkriveno vozilo porodice, niti išta drugo što bi moglo da dovede do rasvetljavanja sudbine porodice Đokić.

Policija je takođe ušla u njihov stan, ali i u Goranovu menjačnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    2. oktobar 2021 | 10:32

    Strasno,jadni ljudi,ko zna gde su i sta je sa njima.

  • Nela

    2. oktobar 2021 | 10:42

    Nek' Bog da snage porodici da izdrze ovu agoniju.Neizvesnost je gora,cak i od same smrti.

  • Nenad

    2. oktobar 2021 | 10:40

    Sve ovo je jedna velika misterija.Ima tu nesto mutno,samo tek treba da se otkrije.Daj Boze da su zivi,al' kako vreme sve vise prolazi,sve je manje nade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA