≫ 

Srbija prešla milion obolelih: Preminula 52 pacijenta, 285 na respiratoru

Ovo je najnoviji presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji

  • 72
Kretanje broja umrlih od korona virusa Ilustracija: Nikola Jovanović

Korona virus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 5.657 osoba, a istovremeno su od posledica ove bolesti preminula 52 pacijenta.

Testirana je 20.071 osoba.

Na respiratoru je 285 pacijenata.

Kretanje broja obolelih od korona virusa Ilustracija: Nikola Jovanović

Broj hospitalizovanih osoba je 6.595.

Ukupan broj testiranih osoba je 5.839.285.

Ukupan broj registrovanih slučajeva je 1.000.365.

Ukupan broj preminulih osoba je 8.683.

Procenat smrtnosti je 0,87%.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko KS

    9. oktobar 2021 | 15:54

    To su brojke za decu... Svako je imao makar jedanput imao koronu, a neko i vise puta i sad ide novi krug... Svako neka pogleda oko sebe i samo pokusajte da izbrojite one koji nisu imali koronu. Iskreno ja ne znam ni jednu osobu koja je nije prelezala, ali znam nekoliko koje su je imale dva puta, znam i neke vakcinisane koji su je ipak dobili. Brat vakcinisan dva puta imao upalu pluca lezao u novoj kovid bolnici u KS, komsija 1970. godiste posle trece vakcine preminuo od korone izazvane tom trecom vakcinom pre neki dan. Ja sam vakcinisan ali sam prestao da teram druge na to jer zelim da budem odgovoran samo za sebe a ne za druge jer izgleda da je sve samo sreca... A ovi iz kriznog staba da se pokriju i cute, bolje nego da lazu narod. I neka daju nama to sto oni uzimaju a ne da budemo misevi za testiranje svih mogucih vakcina.

  • Ja

    9. oktobar 2021 | 15:51

    Milion obolelih i 52% vakcinisanih sto je oko 3 miliona samo vakcinisnih ,zaajedno 4 miliona ..a ono nikad vise zarazenih i umrlih..nesto bas ne sljaka?..ALI mislim da su za sve krivi onih 20% nevakcinisanih poptuno zravih ljudi, koji nikad nisu ni imali kovid,nit imaju antitela,nit su primili nikakav virus (ni zivi ni mrtvi,ni vektorski ni celijski,ni spajk,ni cip)..E ONI SU KRIVI ZA SVE, SVE IH TREBA POHAPSITI JER DA NIJE NJIH SVE BI STALO! Ovo ni Broj jedan iz Alan Forda nebi smislio...Dodjes kod doktora zdrav covek kao 2005,2011,2018 jel te boli žuč ,imas kamen, a on te osam puta pita jesi li vakcinisan pa nisam ja dosao zbog upale pluca..jbt potpuno sam zdrav..i ne bojim se da me vi operisete i prenesete mi virus a vi se mene bojite..bilo bi smesno da nije zalosno

  • Olja

    9. oktobar 2021 | 15:14

    Sve ste obolele i preminule stavili u jedan kos? Ili samo OD korone ?! A od drugih bolesti ? Sezonski grip ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA