Optužuju čačansku bolnicu da u njoj potkradaju preminule pacijente i porodilje: Oglasili se i nadležni

U bolnici u Čačku kažu za Telegraf.rs da nemaju nikakvu potvrdu o takvim dešavanjima, kao i da se zna put za njihovo rešavanje

  • 5
Cacanska bolnica, preminuli od korona virusa Foto: Rina.rs, Shutterstock

U medijima se pojavila informacija da se u Opštoj bolnici Čačak potkradaju pacijenti, tačnije preminuli, te da se u proteklom periodu dogodilo nekoliko krađa. U ovoj zdravstvenoj ustanovi demantuju za Telegraf.rs da su se ovakvi događaji desili. 

Prema pisanju medija, navodno je opljačkano dvoje preminulih Ivanjinčana, i jedna porodilja. Jednom Ivanjinčaninu, koji je preminuo od posledica kardivaskularne bolesti je navodno ukraden zlatni lanac, a drugom koji je preminuo od posledica korona virusa nestali su telefon i novčanik u kome nije bilo mnogo novca.

Nijedna od ovih krađa, kako navode, nije prijavljena, jer rodbina, skrhana tugom nedostatak ovih stvari nije odmah ni primetila.

Pored njih, navodno je i jedna porodilja ostala bez 1.000 dinara.

U Opštoj bolnici u Čačku negiraju ove događaje.

- Bolnica nema nikakvu potvrdu o takvim dešavanjima. Zna se put za njihovo rešavanje - rečeno je za Telegraf.rs u čačanskoj bolnici.

Ova zdravstvena ustanova je danas u žiži jer je u nju ušetala lisica. Kako nam je tim povodom rečeno u bolnici verovatno se tu našla u potragu za hranom, a angažovane su gradske službe, opremljene za rešavanje ovakvih problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    11. oktobar 2021 | 14:10

    Istina je,i u drugim centrima se to desava!!! Sramota za zdravstvo!! Nasoj poznanici nisu vratili patike i mobilni telefon preminulog sina,receno im da je sve na gomili jer je to kontaminirano!!! Uzas jedan!!!

  • Licemerka

    11. oktobar 2021 | 13:56

    Samo da ne počnu i organe da vade?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA