Dete nasilnik često postaje kriminalac: Mladi imaju kratke fitilje, obračuni sve češći

Podrška nevladinih organizacija i udruženja institucijama, ali i postojanja kontrole i autoriteta od strane roditelja nad decom, važni su elementi da bi se sprečilo da nasilje među najmlađim članovima društva postane normalnost.

Komentari

 • Roditelj

  Roditelji su krivi, ali dece koja su maltretiranja. Da oni uzvrate istom merom prema nasilniku, mislim da bi mu se drastično "produžio fitilj", doobre batine se dugo pamte. Govorim iz ličnog iskustva kao roditelj koji je primenio ovaj recept.

  3
  0

  Podelite komentar

 • Jgf

  Deca prepisuju model ponasanja koje drzava podrzava.... Radu sta hoces imaces sve, budi posten i dobar , platices za to. Ko vara i prepisuje napreduje jer je sposoban, ko uci i stice znanje na lomacu...

  3
  0

  Podelite komentar

 • Poki

  Pa kako drugacije kada su im majke nasilne...

  4
  0

  Podelite komentar

  • Istina

   @Poki

   Lose roditeljstvo je u 99 posto slucajeva razlog zasto je dete problematicno

   0
   3

   Podelite komentar

 • Djuro

  Tukao sam se malte ne svakog vikenda , a nekad i par puta za vece , doduse uvek na ruke , odemo u skolsko dvoriste i pesnicenje pa ni ja ni niko od mog drustva nije postao kriminalac ! Ne mesajte babe i zabe

  9
  10

  Podelite komentar

  • Koki

   @Djuro

   Ne pije vodu ta prica sem ako ne zivite u nekoj zabiti, svako ko se u osnovnoj potukao vise od par puta poatao je problematican ili narkoman ili kriminalac, od hiljada vršnjaka ni jednog koji se tukao ne može se danas sresti u kravati ili nekom majstorluku ako cemo realno.

   3
   1

   Podelite komentar

  • Dule

   @Djuro

   Tvoje dete ti je zaslužilo školsku uniformu.

   1
   0

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima