≫ 

Mladić iz Kuršumlije visio na konstrukciji gola, ona pala na njega: Zadobio teške povrede glave

Pacijent je u prokupačku bolnicu primljen u stanju poremećene svesti, pa je prebačen na dalju dijagnostiku u niški Klinički centar

  • 3
Dr Jelena Bokić Foto: Marko Jovanović

Mladić P. K. (18) teško je povređen na igralištu kada je na njega pala metalna konstrukcija gola. Nesreća se dogodila juče oko 17 sati, a mladić je hitno prevezen u prokupačku Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić", navodi Kurir.

Kako se nezvanično saznaje, mladić je visio na konstrukciji gola kada je, s obzirom na to da nije bila pričvršćena, pala preko njega, a on zadobio povrede glave.

- Pacijent je primljen u stanju poremećene svesti, te je nakon opservacije i pregleda kod neurologa prebačen na dalju dijagnostiku u niški Klinički centar - potvrđeno je u prokupačkoj bolnici.

Mladić je u međuvremenu operisan u Kliničko-bolničkom centru u Nišu gde je i dalje u teškom stanju i diše uz pomoć aparata, navode Novosti. Mladić inače živi u Beogradu, ali je sa roditeljima došao na porodično slavlje u Kuršumliju gde je iz jednog restorana u blizini izašao na školsko igralište i gde je verovatno želeo da se opusti zadržavši se za konstrukciju gola.

Međutim, metalna konstrukcija pala je preko grudi mladića koji je u besvesnom stanju prebačen u prokupačku bolnicu "Dr Aleksa Savić".

- Pošto skener za snimanje u bolnici nije radio, on je hitno transportovan u Niš gde mu je operisana srčana maramica - pojašnjava rođak mladića.

On je trenutno u stabilnom stanju, ali diše uz pomoć aparata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koji je po redu?

    31. oktobar 2021 | 11:35

    Kako mogu da postavljaju nesto sto nije bezbedno za koriscenje? Cuj nije pricvrscena konstrukcija!?!? Decaku zelim oporavak a potom da podnesu tuzbu protiv onih koji su ,,montirali,,tu konstrukciju

  • POGREŠNA UPOTREBA

    31. oktobar 2021 | 11:19

    Konstrukcija gola nije napravljena da se na njoj visi,ima drugu namenu.

  • S

    31. oktobar 2021 | 20:13

    U svim skolama u Srbiji golovi na otvorenim terenima za bilo koji sport i kosevi nisu pricvrscemi za tlo ni u sala. Prof. fizickog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA