≫ 

Preminuo tinejdžer od korona virusa na Institutu za majku i dete

Dečak je bio priključen na respirator

  • 37
korona virus, bolnica Foto: Tanjug/AP

Dečak star svega 17 godina izgubio je juče bitku sa korona virusom u "Institutu za majku i dete", potvrđeno je za Telegraf.

Nakon mukotrpne borbe i pokušaja reanimacije koji je trajao sat i po vremena, tinejdžer je preminuo.

Osim što je bio gojazan, nije imao pridruženih bolesti.

Dečak je tri nedelje bio na respiratoru.

Video: Novorođenče sa simptomima kovida na respiratoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    5. novembar 2021 | 16:51

    Imao nefrološku bolest. Nije lečen-zbog korone. To je to. To čeka sve ljude koji su siromašni i nemaju da plate privatno lečenje. Ljudski život je postao bezvredan. Saučešće porodici.

  • Sneza

    5. novembar 2021 | 16:25

    Zasto svaki dan pisete o tome skoro dve godine ?Zar se samo od toga umire ? Manite se , svi imamo nekog ko ne moze da se leci ili operise u drzavnoj bolnici i cekajucu na red , umiru....ostavite narod na miru , neka svako za sebe donosi odluke. Bolje da pocnete primati i pacijente od drugih bolesti na intervencije jer nemaju svi da to plate u privatnim klinikama.Zao mi je svake mlade osobe koja umre naravno , ali prestanite napokon sa izazivanjem straha.

  • 😪

    5. novembar 2021 | 17:41

    Cemu ovakvi komentari? Pa dete je umrlo,imao je 17 god. Od cega god da je preminuo,to je tuga velika. Zasto smo se podelili na vakcinisane i nevakcinisane? Cemu tolika mrznja? Svi smo u istom košu. Oboljevaju i vakcinisani i nevakcinisani. Nije narod kriv vec taj neko ko je ,,proizveo,,virus i ubacio seme mrznje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA