≫ 

Ministarstvo za Telegraf otkrilo 4 modela nadoknade časova: Moguće i skraćenje raspusta

 ≫ 

Škole će na vreme biti obaveštene o svim odlukama, kažu u Ministarstvu prosvete

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mihailo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sale

    09. novembar 2021 | 23:07

    Netačna je informacija da je zimski raspust sada isti za sve škole u Srbiji jer na sajtu Ministarstva prosvete pod Izmene školskog kalendara za Vojvodinu uneta je samo izmena za novembar a raspust je od katoličkog Božića do 16. januara. Ministarstvo je neozbiljno što dopušta da se po novinama nagađaju varijante nadoknade. Sve rade po principu Ovo će biti danas ali ako ne danas onda sutra a može i prekosutra. Plan nadoknade je Ministarstvu najveće dostignuće i postignuće. Poruka prosvetnih radnika da krajnji ishod treba da bude da nikakvih nadoknada ne treba da bude.

  • Lola

    09. novembar 2021 | 17:34

    Ovako, dve godine se roditelji ne pitaju nista, gradivo se radi kao da nista propustili nisu, kontakt sa uciteljima ne postoji jer su nam ukinuli i roditeljske i otvorena vrata... Dakle, moje dete sigurno nece ici subotom u skolu a vama kako je volja.

  • Mihailo

    09. novembar 2021 | 17:14

    Ne preterujte, ništa nisu izgubili, nisu išli u ratnom stanju i ne primećuje se nikakva razlika izmedju njh i onih koji su odradili celu školsku godinu. Čak mislim da su pametniji od svih generacija pre njih a i posle njih. Pustite decu i profesore da dodju sebi. Dve godine trpe torturu. Mislim da bi im više koristio duži odmor od ovakvog školovanja.Ministarstvo da ne izmišlja toplu vodu. Ubiste u mozak i decu i profesore a i roditelje. Iskolovacemo ludake. A profesori su već poludeli. Skratite prezahtevne programe, sa 50% nepotrebnih stvari, zbog kojih deca provode vreme u školi i rešili ste problem. Izbacite samo 20% ,,Nauke". Biće rešen problem. Neće morati da naradjuju ono što naradjuju kao izgubljene sate. Budimo pametni izbacimo pametovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA