≫ 

Odvratan prizor u Ivanjici: Pun kamion smeća istovaren ispod garaže komunalnog preduzeća

Radnici JKP „Ivanjica“ uklonili su deo bačenog otpada ali kako se radi o nepristupačnom terenu kompletno čišćenje potrajaće nekoliko dana

  • 0
Otpad smeće reka

Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Veoma neprijatan prizor na obali ispod garaže JKP „Ivanjica“ zatekao je građane pre par dana. Naime, pun kamion smeća, plastike, guma i drugog materijala istovaren je na ovoj lokaciji, a da se do sada ne zna ko je to učinio.

U JKP „Ivanjica“ oštro osuđuju ovaj nesavesni postupak nekoga od građana, i napominju da će protiv počinioca biti pokrenut postupak čim putem sigurnosnih kamera utvrde identitet lica koje je bez dozvole ušlo uz krug preduzeća i istovarilo smeće, i to na državni praznik, prenosi Info liga.

Reč je o opštinskom zemljištu gde je odlukom dozvoljeno da se zbog nasipanja terena može istovariti zemlja i pogodan građevinski materijal uz jasnu napomenu da je bacanje smeća nedozvoljeno.

Radnici JKP „Ivanjica“ uklonili su deo bačenog otpada, ali kako se radi o nepristupačnom terenu, kompletno čišćenje potrajaće nekoliko dana.

Mole se građani da za potrebe odlaganja kabastog otpada kontaktiraju dežurne službe u JKP „Ivanjica“ kako bi isti bio skladišten u namenske kontejnere.

Video: Smeće ponovo preplavilo Lim, preti da izazove ekološku katastrofu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA