≫ 

Red kiše, red sunca: Ujutru moguće padavine, tokom dana suvo, temperatura do 17 stepeni

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima i na jugu Banata jak, južni

  • 0
Jesen, ilustracija, polje

Foto: Tanjug/AP

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno. Kiša se mestimično očekuje rano ujutro, kao i kasnije uveče i noću, dok će u toku dana biti uglavnom suvo, sa sunčanim intervalima. Na visokim planinama ponegde sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima i na jugu Banata jak, južni.

Najniža temperatura kretaće se od 1 do 9 stepeni, najviša od 10 do 17, u Timočkoj Krajini oko 7.

RHMZ, prognoza

Printskrin: RHMZ

U Beogradu će biti promenljivo oblačno. Rano ujutro se očekuje kiša, u toku dana će biti suvo sa sunčanim intervalima. Povremeno kratkotrajna kiša ponovo se očekuje uveče i tokom noći.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni.

Najniža temperatura iznosiće oko 6 stepeni, a najviša oko 14 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se u nedelju očekuje novo naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. U ponedeljak će biti hladnije, u većem delu zemlje uz postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i uz delimično razvedravanje, samo još ponegde kratkotrajna uz kišu i sneg.

U utorak se očekuje promenljivo oblačno i hladno vreme sa sunčanim intervalima. Kratkotrajna susnežica i sneg očekuju se na severoistoku Srbije i u planinskim predelima.

U sredu će biti suvo i toplije, a od četvrtka oblačno s kišom, na planinama sa snegom, koji se krajem perioda uz novi pad temperature ponegde očekuje i u nižim predelima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA