U novembru napisano 1.400 kazni zbog nepoštovanja mera, vrednost 50 miliona dinara: Nadzor i dalje pojačan

Najčešće su se kršile mere u prodavnicama

Komentari

 • sasakoni1

  O kakvim merama možemo pričati posle predizbornog skupa, utakmica , bioskopa itd. gde niko masku nije nosio. Maltretirate i gradjane i inspektore.

  4
  0

  Podelite komentar

 • kakve mere?

  O kakvim kaznama za nepostovanje mera vise pisete nakon Arene? Direktno je prekrseno ono sto pise u uredbi za skupove u zatvorenom. Ne moze uredba za nekoga da vazi, za nekoga ne. Nakon Arene je postalo besmisleno da se bilo kome naplati kazna u vezi ovih mera, jer ocigledno vise ne vazi nista. (ako je poruka trebalo da bude posredna, da i drugi ne postuju mere, onda podrzavam)

  3
  0

  Podelite komentar

 • 🔴🔵⚪

  Gledajuci kako nase drustvo i drzava funkcionisu godinama unazad, shvatio sam da je demokratija u stvari jedna velika laz i obmana ovog jadnog naroda, koji misli da moze da odlucuje o nekim stvarima. Mnogi ljudi, zarad svojih licnih i stranih interesa, manipulisu nasim narodom i teraju ih da rade neke stvari koje ne bi trebali da rade. Svi protesti, koji se desavaju, su klasican primer manipulacije narodom. Smatram da treba uvesti autokratiju sto pre, kako bi neke stvari dosle na svoje mesto!

  6
  0

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima