Za 6 dana u Nišu uginula 3 vlasnička psa: Otrov bačen u travu, usmrćeni za 10 minuta

- Moj pas je tokom šetnje odjednom počeo da se trese, klonuo je i krenula mu je pena na usta. Veterinar je sve pokušao, ali je uginuo za samo deset minuta u najvećim mukama - rekla je jedna od vlasnica čiji je pas uginuo

Komentari

 • Hus

  Da nisu ti psi možda bili pušteni sa povoca? Mislim, ako stojiš u blizini psa valjda ćeš videti da nešto jede...Žalosno je što su životinje potrovane, ali neodgovornim vlasnicima pasa ne možeš dokazati da pse drže vezane na ulici i u parkovima. Prosto, tako mora...

  2
  2

  Podelite komentar

 • J...

  Pre 11 godina nama su u dvorište otrovali soba i voćnjaka i malo stene!isto pena na ustima ( zuta),a to je kreiran koji se koristio u voćarstvu.stavljajte psima korpe na usta i tako ih zaštitite,a i zakon nalaže.

  3
  0

  Podelite komentar

 • Aleksandar

  Sa obzirom da nemamo policiju i sudatvo, potrebno je postaviti skrivene kamere, pa kad se otkrije ko je, nabiti ga na kolac i izloziti u centru Nisa za primer buducim generacijama.

  10
  7

  Podelite komentar

  • Dixi

   @Aleksandar

   Stavljajte korpe kerovima na njusku kad ih izvodite i naravno pokupite izmet za njima snimice vas kamera pa ako ne pokupite izmet kamera vas snimi i naplati kaznu.Bicete primer buducim generacijama.

   4
   1

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima