≫ 

Pronašli smo devera koji je snajki poklonio auto: "Nije ni brat znao šta spremam"

* Srećna snajka odmah je sutradan počela da vozi * Iznenađenje je smislio u petak, a sutradan je bila veridba

  • 32
Milan Janković, dever, snajki Milici poklonio auto Foto: Privatna arhiva

Prošle nedelje internet je zapalio snimak devera koji je snajki poklonio automobil, svima je bilo jasno da se to desilo u Srbiji, a Telegraf.rs je pronašao Milana Jankovića, koji je na ovaj nesvakidašnji način poželeo dobrodošlicu novom članu porodice i darivao je na svoj način.

Janković, inače autoprevoznik, je iz Leštana. Za Telegraf.rs je otkrio da se sve izdešavalo 27. novembra kada su se njegov brat Miloš i snajka Milica verili, odnosno kada su išli po mladu.

Kaže nam i da je snimak okačio tek sedam dana kasnije, i da nije ni slutio koliko će pregleda imati.

S obzirom na to da su pojedini komentari na račun snajkine reakcije bili u stilu "a ona ni da se zahvali", napominje da se snajka, naravno, zahvalila, svestan kao i većina da bi svaki drugi ostao zatečen njegovim potezom. 

- Bila je to veridba. Sve se desilo kod nje kući, u Kaluđerici. Išli smo po nju. Snimak sam okačio na TikTok posle sedam dana. Nisam očekivao da će nastati haos - kroz smeh za Telegraf.rs priča Janković.

Veridba je bila u subotu a da joj pokloni automobil rešio je u petak, dakle, dan pred veridbu.

- Nije imala automobil a vozač je, pa sam rešio da je častim. Automobil je citroen c3 i odmah je sutradan počela da ga vozi - priča Janković.

Za njegovu ideju nije znao ni mladoženja, odnosno njegov brat Miloš.

- Snajka tek nije mogla da zna. Rešio sam u petak da joj ga poklonim. Pošto nije bio registrovan, a stavio sam ga odmah na njeno ime, morao je da se registruje. Zato sam u subotu morao da "pobegnem" sa veridbe kada je registracija završena, dovezao automobil i sakrio ga. Nije se video. Dao sam joj ključeve u momentu kada se mlada darivala. Majka ju je, naravno, darivala po običajima, a ovo što sam ja uradio, to nije bilo po običaju - smeje se Janković i za kraj dodaje da je za ovo iznenađenje znala samo njegova ćerka.

@autoprevoznik@_mm_2105 #foryou #fyp #poklon♬ original sound - Milan Jankovic

Podsetimo, za manje od jednog dana snimak darivanja snajke skupio je više od 15.000 lajkova, a korisnici TikToka imali su samo reči hvale za derežljivog devera.

"Svaka čast", "Lele lele lele", "Ima li jačeg devera?", "Majstore, svaka čast. Ljudino", "Mogu i ja da ti budem snajka", nizali su se komentari ispod snimka.

Snajka je, baš kao i gosti, bila nema od šoka kada je dobila ključ u ruke. Prvo je nekoliko trenutaka u neverici gledala u devera, a potom su se zagrlili. Gosti su naravno aplaudirali.

Video: Kad princ daruje svoju princezu: Automobil kraljevske porodice na aukciji po skupocenoj ceni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    13. decembar 2021 | 23:10

    Po govoru tela se vidi da mu se ona svidja, a njoj njegova lova.

  • Milenko

    14. decembar 2021 | 09:35

    Nadam se da zasluzuje, vama svaka cast na prijemu u familiju al na snimku se ne vidi da se obradovala. Moja snajka je najgora stvar koja se nama desila, posvadjala je sve i svakoga

  • Уки

    13. decembar 2021 | 22:47

    Свака част

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA