≫ 

Jutjubera iz stana odvela Hitna pomoć, u pratnji policije

* Na mestu su bile hitne službe * Đukić je, nakon ulaska policajaca u stan, u njihovoj pratnji odveden na pregled u Klinički centar Vojvodine

  • 65
Novi sad noć, pokušaj samoubistva Foto: Telegraf.rs

Okončana je drama koja je počela danas oko devet sati u Novom Sadu. Poznati jutjuber, 36-godišnji Danijel Đukić, koji je pretio da će se ubiti konačno je izveden iz stana, saznaje Telegraf.rs. 

Njega je iz stana odvezla Hitna pomoć, u pratnji policije.

Policija je ušla u stan tako što su ga prethodno bravari obili. Sa druge strane su dežurali vatrogasci, kako on ne bi skočio kroz prozor. 

Kako javlja NSuzivo.rs policajci su delovali nešto nakon 19 časova, kada su uz pomoć bravara uspeli da onesposobe mehanizam na ulaznim vratima stana u kojem se nalazio Đukić.

U isto vreme, vatrogasci su dežurali u korpi platforme ispred terase, spremni da reaguju u slučaju da se jutjuber odluči na skakanje.

Đukić je, nakon ulaska policajaca u stan, u njihovoj pratnji odveden na pregled u Klinički centar Vojvodine.

Kako mediji javljaju on je dok su ga izvodili govorio: "Sve vas volim i jako se dobro osećam".

Pojedini mediji pišu i da je policija prilikom ulaska u stan bacili suzavac.

Ulica je konačno otvorena za saobraćaj.    

Đukić je, da podsetimo, bio je zabarikidiran u svom stanu u Ulici cara Dušana, a pred zgradom su bili policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

Snimak razgovora sa jednim pripadnikom policije emitovan je uživo na društvenim mrežama.

- Gospodine milicajac, što ste došli, gospodine milicajac? Evo, na Tik-toku ste u lajvu. Kažite. Nećete da kažete. Pa, kako ja da znam da ste vi policajac - čuje se na snimku.

Sa prozora se videlo i kako mladi muškarac igra go do pojasa.

Slučaj je, kako su preneli mediji prethodno, prijavila njegova majka.

Đukić je inače zvezda čuvene emisije "Dnevnjak" koja se emitovala na RTV. Poznat je i kao osnivač humorističkog portala Tarzanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лаза

    19. decembar 2021 | 20:39

    Читајући ове коментаре не могу да верујем у шта смо се претворили?! Па сунце вам јбм жарко откуд толико злобе и одсуство емпатије? Човек је пре недељу дана имао трагедију у породици и ко зна какав је то лом направило у њему а ви као гладне хијене се острвили на њега. Бога ми плашим се да је близу крај цивилизацији.

  • Sirkan

    19. decembar 2021 | 19:14

    Sad za kaznu stavite ga u Kostolac da kopa ugalj,a ne zbog njega neko da izlazi na mrazu da ga cuva i da ga moli da se ne ubije.

  • Bluesteel

    19. decembar 2021 | 20:04

    Ajde lesinari ostavite coveka da se na miru oporavi. Ja bi uhapsio,ja u Lazu,ja bi naplatio,Mozes misliti dusebriznici se brinu ko ce da plati policiju i vatrogasce hahaha..voda na usta vam ide kad vidite tudju nesreću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA