≫ 

Lepa vest za novogodišnju noć, obradovaće vas vremenska prognoza: Poznato da li će pasti sneg

Prvog i drugog januara biće tokom dana do deset stepeni

  • 6
Doček Nove godine u Beogradu Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Pomoćnik direktora RHMZ Goran Mihajlović ovog jutra u „Uranku“ na televiziji K1 kazao je da je pred nama jedna prosečna zima kada je reč o temperaturama.

- Trenutno smo u nešto toplijem talasu koji će trajati do 3. januara. U danima pred nama biće od pet do 11 stepeni, što je više od proseka za ovo doba godine (taj prosek je od dva do sedam stepeni). Biće kiše u narednim danima, najviše u sredu, a siguran sam da će sve obradovati vest da će padavine prestati u petak sredinom dana što znači da će novogodišnja noć biti suva i topla – rekao je Mihajlović na K1.

Temperatura u novodišnjoj noći biće od tri do četiri stepena.

- Biće prijatno vreme. Prvog i drugog januara biće tokom dana do deset stepeni. Prema onome što sada znamo jeste da ćemo tokom januara imati deset do 14 dana sa padavinama, sa kišom i snegom. Ova zima biće prosečna ali sa malo više padavina nego prethodne.

Mihajlović je istakao da o vremenskim prilikama za Božić može da se govori tek početkom sledeće nedelje jer dugoročne prognoze mogu biti neprecizne.

Video: Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović spremne su za doček 2022. godine ispred Skupštine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • klupce

    27. decembar 2021 | 13:20

    E ako vam je lepa vest da za NG bude 10 stepeni, do mojega onda. Nismo u Kaliforniji, aman. Taman ce zahladneti 3. januara, za posao…

  • @@@

    27. decembar 2021 | 13:12

    To nije lepa vest,treba da pada sneg!

  • Gm

    27. decembar 2021 | 14:36

    Mene to ne raduje. Zna se da za Novu i Bozic treba da bude snega, da upotpuni prazicnu idilu. A meni 15 stepeni nije normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA