≫ 

Sramna izjava bivšeg šefa za krvne delikte o Tijani Jurić: Da li joj se otac pitao zašto ona izlazi u šortsiću

 ≫ 

- On je čovek kojem je ćerka ubijena. A, nije sebe nekad pitao zašto dete od 15 godina u 11 sati u šorčiću izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole - rekao je Žarko Popović u emisiji Vesti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mira
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mira

    01. januar 2022 | 14:07

    Ko zivi u Bajmoku ili je pogledao mapu mesta, sportski centar se nalazi u blizini naseljenih kuca, tako da je mala verovatnoca da je neko Tijanu prisilno uvukao u kola, jedino ako nije imala pameti pa isla pesice nekim kraticama koje vode kroz nenaseljeno podrujce koja su poljoprivredna imanja, spojena sa dva kraka ulica sa naseljenim objektima. Bilo ko sa zdravim razumom ce u pola 1 ici kuci tamo gde je naseljeno a ne preko njiva, i da li se otmica i desila u prilicno gusto naseljenom selu.

  • Dijana Mijailovic

    31. decembar 2021 | 18:23

    Samo da kazem jednu stvar , sram vas bilo , sve vas koji imaju da komentarisu bilo sta o nestalim , silovanim ili ubijenim devojkama ili dečacima . Mi smo ljudi ne životinje , gola da izadjem nema pravo da gleda kako sam i zasto ja izasla ili obukla sorc . SRAM VAS BILO MONSTRUMI . Treba vas zatvoriti svi koji kazu sta trazi u sorcu . Alooo to je detee briga nju kako ce izaći važno da joj je fino . Mi kao država smo dužni da deca mogu da se osećaju kao dece i bezbrižno u svakom trenutku .A svi koji tako prokomentarišu to su potencijalni monstrumi , ako si u stanju da pogledas dete i zapitas se sta ona radi u sorcu to je već ozbiljna dijagnoza da vam ja kazem . Zgranuta sam izajavama i razmisljanjima naseg narod . I treba da propadnemo i dans utru do kraja . Mentalitet nam je toliko jadan da i treba svi da nestanemo iz korena , samo ce biti gore nikad bolje. Sramota!!!

  • Tanja

    31. decembar 2021 | 01:20

    U cemu je tacno problem ovog coveka? Bez reci me ostavio komentar. Surovost napadaca muke koje je morala da trpi mali andjeo, osecam pritisak u grudima. Nemoguce je da ne mogu biti sankcionisane ovakve izjave da je sto puta u penziji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA