Koje nas nove usluge eUprave čekaju u 2022.

Većina građana Srbije, čak 83%, zadovoljno je kvalitetom elektronskih usluga, a njihovo mišljenje deli i više od 80% privrednika, pokazalo je istraživanje NALED-a u okviru projekta izrade lokalnog indeksa eUprave (LEI), koji realizuje uz podršku Evropske unije

Komentari

  • Penzos

    4. februar 2022 | 16:40

    Oni koji kažu, koliko para, toliko muzike, su, donekle, u pravu. To važi za one koji imaju para a šta oni koji imaju mala primanja, / zaposleni, penzioneri/ ili nezaposleni, da li da ih pustimo da umru ili da dobiju bar minimum zdravstvene usluge. Nisu svi imali srece da rade u bolje plaćenim firmama ili su imali veće obrazovanje pa tako i bolje plačen posao pa su i veci doprinosi uplaćivani, pa su i penzije vece. Ali, na kraju smo svi ljudi i trebalo bi da imamo bar tu minimalnu zdravstvenu uslugu a ne možemo svi da plaćamo preglede i lečenje kod privatnih lekara jer su usluge paprene. Jedino, gde imamo svi ista prava, to je da svi imamo pravo glasa na izborima.

  • JO

    4. januar 2022 | 10:04

    15 oktobra se elektronski prijavio za vakcinu protiv gripa. Još čekam bilo kakav odgovor i termin kada i gde je mogu primiti. Toliko o E upravi.

  • Pljačka gradjana

    4. januar 2022 | 09:36

    Ustavom i Zakonom zabraniti SVE privatne domove zdravlja, klinike! Primeri koliko hoćete... radi u domu zdravlja zauzima radno mesto pa još i privatni dom zdravlja pa da li je to normalno? Alo, pa da privatni dom zdravlja preuzme posao državnom domu zdravlja za lekarska uverenja to nema nigde osim kod nas! Konkretno zato što isti lekari koji rade u državni dom zdravlja preporučuju privatni uz naravno satisfakciju a klijentu provizija u vidu ugovora i naravno novčanu nadoknadu privatnog doma zdravlja. Pojedici ot tih doktora se povezali sa lokalnim predstavnicima PIO zarad pokrića u pljačke građana! I to tako ide jer nema Zakona koji štiti građanina, pacijenata a pre svega pravo čoveka na adekvatno lečenje!

    • 4. januar 2022 | 10:13

      Shampita

      @Pljačka gradjana

      Treba ukinuti sve državne domove zdravlja. Vi očekujete da imate kvalitetnu zdravstvenu zaštitu čak i kada ste nezaposleni i nemate primanja i shodno tome vam se ne uplaćuju doprinosi za zdravstvo. Treba da postoji sistem kao na zapadu-koliko para-toliko muzike. Da se shodno uplaćenim doprinosima dobija nega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA