Neviđena bahatost na auto-putu: Muškarci iz BMW-a austrijskih tablica jabukama gađali srpski šleper

Na kamionu je pričinjena poprilična materijalna šteta

  • 75
Gađali šleper jabukama Foto: RINA

Tokom popodnevnih sati na auto-putu od Beograda ka Subotici došlo je do incidenta kada su lica iz putničkog automobila marke BMW austrijskih registarskih oznaka jabukama gađali šleper kojim je upravljao srpski državljanin.

- Kolega je vozio iza mene i rekao mi šta mu se desilo. Otvorili su prozor i počeli iz čista mira da ga gađaju jabukama i na taj način da ugrožavaju saobraćaj, zatim su mu kroz šiber pokazivali srednji prst. Prošli su kasnije pored mene, ja sam pokušao da ih zaustavim ali zaobišli su me zaustavnom trakom i samo u tih nekoliko minuta napravili vidne prestupe koji su mogli da izazovu ozbiljnu nezgodu na putu. Kasnije su pobegli kroz naplatnu rampu u Staroj Pazovi - rekao je za RINU vozač kamiona M. S.

Gađali šleper jabukama Foto: RINA

On ističe da ovo nije prvi incident i da se tokom svog radnog vremena njegove kolege i on veoma često susreću sa bahatim vozačima iz inostranstva koji divljaju po putevima.

- Bahate se po kolovozu, naročito na auto-putevima. Prave strašne prekršaje, samo me zanima da li se tako ponašaju u svojoj zemlji ili poštuju pravila, a divljaju kod nas. Najvažnije je da danas niko nije povređen, što je vrlo lako moglo da se desi jer su ometali saobraćaj na izuzetno frekventnoj deonici - kaže M. S.

Ovaj incident prijavljen je policiji u Subotici, gde se nalazi sledeća naplatna stanica. Prema rečima vozača, na kamionu je usled gađanja pričinjena poprilična materijalna šteta.

Video: Bahati vozač vozi preko zelenih površina i pešačkim stazama, komšije kažu da to stalno radi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krile

    8. januar 2022 | 18:12

    To nisu austrijanci nego albanci koji zive u austriji,

  • Kiza

    8. januar 2022 | 20:54

    To su siptari....kakvi svajcarci

  • Ena

    8. januar 2022 | 17:34

    E kamiondzija nisu tebe gadjali stranci nego nasi gastarbajteri ,oni se sile po nasim putevima i skrecu paznju na sebe sa besnim kolima a preko bare su manji od makovog zrna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA