SBB: Jedinstvena EON ponuda za nove i postojeće korisnike

SBB kompanija predstavila je februarsku ponudu EON paketa - 15 meseci upola cene

  • 11
EON Foto: Promo

U želji da što veći broj građana ima pristup zvanično najbržem internetu i najbolje ocenjenoj internet mreži u Srbiji, kao i najpopularnijoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi – EON, paketi sa internetom, televizijom i telefonijom dostupni su do kraja meseca po duplo nižoj ceni u narednih 15 meseci.

-Već 20 godina donosimo inovacije na tržište, radujemo da još većem broju korisnika ponudimo vrhunski internet i telefoniju, ali i EON televiziju koja je osim u Vašem domu dostupna bilo kada i bilo gde na svim pametnim uređajima. Odabirom nekog od EON paketa, naši korisnici dobijaju ne samo najbolje usluge i vrhunski korisnički servis, već mogu i da uštede do 40.000 dinara - rekla je Ksenija Bulatović, Direktor Sektora za rezidencijalnu prodaju.

SBB korisnicima u Srbiji omogućava vrhunsko EON personalizovano iskustvo gledanja televizije na svim uređajima sa najboljim sportskim, zabavnim i najkredibilnijim informativnim programom i posebnim prostorom samo za decu uz EON KIDS, mogućnost vraćanja sadržaja do 7 dana unazad i Video Klub sa preko 19.000 naslova.

Uz to i zvanično najbrži internet i najbolje ocenjenu mrežu u Srbiji, kao i aplikaciju za upravljanje kućnim internetom i bezbednošću dece EON Connect i najbolju muzičku striming platformu TIDAL, kao i digitalnu fiksnu telefoniju koja je dostupna i na mobilnom telefonu.

U okviru februarske kampanje kompanija je pripremila pogodonosti i za sve postojeće korisnike prelaskom na neki od sadržajnijih EON paketa po nepromenjenoj ceni, kao i za korisnike Total TV satelitske usluge koja je dostupna bilo gde u Srbiji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeremija

    10. februar 2022 | 10:23

    EON je propao. Sav sport je prešao na Arenu, osim ruske i ukrajinske fudbalske lige. Sad ko želi da plaća tv kanale a da nema sportski sadržaj- nemam ništa protiv.

  • Milos

    10. februar 2022 | 10:16

    Sve pohvale, ali upload brzine su im smesne uporedjujuci druge operatere. Daju ih na kasikicu sto ce i biti razlog raskida ugovora.

  • DUGOGODIŠNJI KORISNICI

    10. februar 2022 | 14:10

    Za duplo manje para, kod drugog operatera dobili OPTIČKI internet 4 puta brži, besplatan period,... Prilikom predaje opreme striktno se drže člana ugovora o raskidu istog, iako je ugovor istekao pre više meseci i redovno plaćene usluge. Radi monopola na tržištu i neinformisanosti nas samih korisnika oni su tu gde jesu, a ne bi trebalo. Preporuka da se promene i da na taj način shvate da treba da budu konkurentniji da ispunjavaju svoja obećanja (giga gradovi, optika i itd) i susretljivi prema odlazećim dugogodišnjim korisnicima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA